Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valencia ne alaka yav, Allah kahretmesin. Bir de Deniz geliyor diyorlar kötü haberler arka arkaya geliyor.

Dagilin...

64701604_466923753876876_2826605640390592884_n.webp

ahmet agaoglu maas olarak 100 kasa hamsi verince sutridge intihara kalkabilir.

nasil verecek o parayi bu paylanco basgan

Belliydi. Bir transfer 1 ay surermi? Baska takimlar 'ha Galatasaray ilgileniyormus, bizimde teklif goturmemiz etik olmaz' der mi? 1 aydir da transfer medyanin dilinde. Kesin daha uzun suredir ugras veriyoruz bu konu uzerinde. Daha cok teklif goturen olur.

Yonetimin falcao disinda baska bir stratejisi yoksa ayvayi yedigimizin resmidir. Cunku benim Falcaonun bize gelecegine hala ihtimal vermiyorum.

Trabzonspor, Daniel Sturridge ile her konuda anlaşmaya vardı.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Belliydi. Bir transfer 1 ay surermi? Baska takimlar 'ha Galatasaray ilgileniyormus, bizimde teklif goturmemiz etik olmaz' der mi? 1 aydir da transfer medyanin dilinde. Kesin daha uzun suredir ugras veriyoruz bu konu uzerinde. Daha cok teklif goturen olur.

Yonetimin falcao disinda baska bir stratejisi yoksa ayvayi yedigimizin resmidir. Cunku benim Falcaonun bize gelecegine hala ihtimal vermiyorum.

niye gitsin valenciaya ?

Falcao bir an önce gelmezse ve sonunda bu is yatarsa, piyasada eli ayagi düzgün forvet kalmayacak. Sonra son gün yana yakar Diagne'yi satariz sacma sapan bir bedele ve cöpün biri gelir yine. Demedi demeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt