Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi transfer için apo gitti mi zaten elleri dolu dönmesi imkansız.

Diagneyi taraftar olarak cöp yaptik tepki gösterdik gitmesi icin kanpanyalar baslattik sonra yönetim diagneyi niye satamiyo? Satamiyorsak biz taraftarlar yüzünden satamiyo hergün medyada taraftar diagneyi istemiyo gs elden cikarmak istiyo haberleri var talip olanlar bunu arastirmiyomu aptalmi herifler istenmeyen elden cikarilmak isteyen futbolcuya niye tonca para versinler yönetime b.k atacagimiza futbolcularimiza destek cikalim

setenin açıklamasından falco işi olmayacak diye aldım ben zaten olucagını da düşünmüyorum bir transfer ne kadar uzarsa olmama ihtimali daha yüksektir

körüğümü aldım geldim sa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EAPH4pZXkAAcykh

Benim anlamadığım diagne satılmazsa Donk ile mi oynayacağız? :D bu ne saçmalıktır ya geçin forveti felan bu yönetimden bişey beklemek saçmalık zaten de en azından fernandonun yerini doldurun

Falcao 3 yıllık sözleşme ve 6 7 milyon euro arasi para istiyor bunu verip alırsın ya da vermezsin almazsın pazarlık felan olacağını düşünmüyorum bu işin uzaması bu acıdan olmayacağının habercisi bence fener örneğin kıyaslamak acısından demiyorum ama van persie nin para talebini kabul edip temmuz başı imzalamıştı falcao da hemen hemen aynı durumda dünya yıldızı takımından ayrılacak parayı basarsın kampa getirirsin ya da bu paraları veremem diyip kalkarsın..

Falcaoya kapıldık da orta saha transferi noldu,en kritik transfer oraya olacak belki de,haberler de kesildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt