Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu yönetimin Samimiyetine inanıyorum da. Ya arkadaş hiçbir projeleri yok. 30 milyon Galatasaray taraftarı var, antremanı izlemeye gelen 30 bin taraftarı var bu gücü kullanmam için hiçbir çaba yok. Beynim yanıyor yeminle. Fener gibi dilencilik değil ama inanılmaz işler yapılabilirler. Hazır müşterin var ya, restaurant zinciri aç, Café zinciri aç ve 5-10 tane kendin aç diğerlerini isim hakkını komisyonla sat. Biz de starbucks yerine oraya gidelim. Ama nerdeeee bu vizyon
sex shop da acalım mı

Falcao 2 hafta sonra da gelse olur.. nihayetinde adamın kalite uyum açığını kapatır..

Ama takımımızın kalbine hala transfer yapamadık..

Josef falan saçmalık ötesi olur.. Wanyama veya cuellar ı koyalım o bölgeye

Ben hala tecrübeli bir stopere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Öncelik sıram 6 numara>forvet>stoper

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yerli kalitemiz hala yerlerde.olasi bir yabanci sinirlamasinda ne poh yeriz bilmiyorum.Deniz turuç e burun kivirmamak lazim.bir sonraki sezon Emre Akbaba ve Denizi ilk 11 e montalamak lazim.

6 numara büyük ihtimalle Josef olur. Forvet transferi ve duruma göre Onyekuru ile kapatırız gibi duruyor.

Yav zaten ağustos başına kadar milli takımlarda turnuvalarda oynayan oyuncular tatildeler şimdi imzalaması ile ağustos başında imzalaması arasında değişen hiçbirşey yok. Özellikle şu kampa yetiştiremiyorsunuz diyenler için söylüyorum bunu. Bizimkilerin Avusturya dönüşü bir kaç gün izin vereceklerini düşünürsek ortalığı gereksizce yangın yerine çeviriyorsunuz.

Bu arada takım için en büyük handikaplardan birkaçını kaçırıyorsunuz. As takımın önemli parçaları Afrikalı ya da güney Amerika lı ve hepsi bu sene turnuva yaşadı. Yaz turnuvalarından sonraki sezonların performansları genelde kötü oluyor oyuncuların.
Bir de Tafo nun ayrılık olayı var ki Muslera yı tafosuz bir sezonda gördük. Performansı yerle bir olmuştu. Bu da başka bir handikap...

Adem, Ahmet, İsmail, Yunus, Mitroglou, Ömer Bayram ile yollar ayrılmalı.
4-5 milyon euro teklif olursa Mariano da gönderilebilir. İşbu listeye ekleme yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt