- 3 Haziran 2015
- 56.732
- 65.864
- 4.143
Anladık artık hafta haftaya yazıp durmayın. Zaten gergin herkes.
Haftaya kopuyoruz
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladık artık hafta haftaya yazıp durmayın. Zaten gergin herkes.
modlar daha ciddiyetle karsilik vermeli. sözkonusu biziz, kimsenin kimseyi kandirmaya hakki yok, beklentiye sokmak yok! gereken ceza verilmeli.Kampa katılmadı. Eski bi foto attılar her zamanki gibi yemlediler. 1 Ağustosta gelecek hepsi
Falcao konusunda ümitlerim azalıyor. Sanki Alan ikiyi yaşıyoruz. Belli ki gelmeyecek. Ve son hafta yine Başkan ve Abdürrahim bey "setılmınt " diye bir şeyler zırvalayacaklar.
katılsın.normal bişey.fernando da bizle antrenmana katılıyodu.feghouli de kamp kadrosundaydı,maca da cıktıkampa katıldı falcao @Sergen Zeren
3 senede 66m euro alacakmış. Bence değer.Kariyerini bitiriyor. Mal
Çok iyimsersin Murat cidden ben yönetimin geçen ki gibi 2 ay bir adamın peşinden koşup son dakika Wagner Love gibi bir çöpe sarıldığını gördüm. Devre arası da işte Diagne kazığı ve henüz hiç bir şey vermeyen Mitro kazığı girdi. Hadi Mitro kiralık lakin ikinci bir Diagne kazığını bünyemiz kaldırmaz.Ben sürpriz olarak belhanda,diagne 20 m satış olacak diyorum. Bu ay sonuna kadar bende. Sure yönetime. Kurban, kamp arası 1 hafta tatil derken bu iş çok geç kalırız. Kupa oynayan oyuncular dönmedi birde.
demaaaa Levent BaşkanFalcao konusunda ümitlerim azalıyor. Sanki Alan ikiyi yaşıyoruz. Belli ki gelmeyecek. Ve son hafta yine Başkan ve Abdürrahim bey "setılmınt " diye bir şeyler zırvalayacaklar.