Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama nerde bu adam hala neden açıklanmadı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao olursa bayramdan sonra gelir. Bu tip transferler uzun süreçli oluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

foto gercekse bile falcao takımına katılmıstır ya da macı izlemeye gitmiştir.bu kadar dert edecek ne var?portonun 4 forveti var.4ü de maliyetli.az akıl-mantık ya

Bu kadar stres yapıp takmayın yav illaki gelir gider birileri. 31 ağustosta transferlerin kalitesine göre hep beraber myc yeriz acele etmeyin

Falcao konusunda ümitlerim azalıyor. Sanki Alan ikiyi yaşıyoruz. Belli ki gelmeyecek. Ve son hafta yine Başkan ve Abdürrahim bey "setılmınt " diye bir şeyler zırvalayacaklar.

Ben sürpriz olarak belhanda,diagne 20 m satış olacak diyorum. Bu ay sonuna kadar bende. Sure yönetime. Kurban, kamp arası 1 hafta tatil derken bu iş çok geç kalırız. Kupa oynayan oyuncular dönmedi birde.

futbolcuları rahat bırakın.falcaoyu da öyle.ister maçı izler.ister kampa katılır.

Apo başkanım falçaoyu almaya gidiyor

6F326FAC-8DDA-4CEC-BD90-4D28A73D7953.gif

Ben sürpriz olarak belhanda,diagne 20 m satış olacak diyorum. Bu ay sonuna kadar bende. Sure yönetime. Kurban, kamp arası 1 hafta tatil derken bu iş çok geç kalırız. Kupa oynayan oyuncular dönmedi birde.
Çok iyimsersin Murat cidden ben yönetimin geçen ki gibi 2 ay bir adamın peşinden koşup son dakika Wagner Love gibi bir çöpe sarıldığını gördüm. Devre arası da işte Diagne kazığı ve henüz hiç bir şey vermeyen Mitro kazığı girdi. Hadi Mitro kiralık lakin ikinci bir Diagne kazığını bünyemiz kaldırmaz.

Diagne'ye bizim kulüp 13m verdi diye bu adamın değeri 13 milyondur anlamına gelmiyor. Paraya bak yahu. 13m ne demek. Bir scout takımı kurulur o paraya. Taraftarımız Diagne müthiş bir forvet, sakın satılmasın dese bile o parayı vermeyecekler. Elin adamında göz var, izan var. Bakınca o para etmez diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt