Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dünyada tek topçu falcao mu? olursa mutlu oluruz olmazsa başkasına mutlu oluruz. her mevkiye yeterli sayı ve nitelikte adam 10 gün içinde alınıp transfer fırsat vurgunları dışında bitirilsin yeter.

Ben hic taraftarin oyuncunun degerini yükseltigine veya batirdigina inanmiyorum. Menajerler, spor direktörler falan taraftarin konusmasina bakip oyuncuyu belirli bonservise aldiklarini düsünmüyorum.

Transfer dönemi kasımda bitse biz yine 28 kasıma bırakırız transferleri. Bu konuda hemfikiriz sanırım. Bizim kulüpte bu hep böyle oldu ve olmaya da devam edecek

Benim bildiğim yoneticiler telefondan, mailden vs bir oyuncu icin nabız yoklar ve maas bonservis konusunda ana hatlarda anlasir. Transferin sonuna yaklasinca nezaketen ugrarsin ve en ufak detaylari (ilk odeme, taksit vs) konusursun. Bizim yonetim bu adamin maasinin cok olacağını en bastan bilmiyormuydu, hazırlıksız mi gittiler Monacoya? Bildiğin gezmeye gitmisler. Başka aciklamasi olamaz. Adamlar Galatasarayin bütçesi uzerinden ordan oraya geziyor. Guzel valla. Sonra 'her kurusumuz degerli' terhanesi safsatasi

O kadar ayyuka cıktıki Diagneyi satacağımız mecbur olduğumuz satamadılar, ihale biz taraftarlara kaldı:)
Yönetim bu süreçleri iyi yönetemiyor bu bariz, geçen yıl da gördük devre arası da gördük. Diagne şimdiye kadar satılmalıydı; taraftara bu konuda suç atmak saçmalık.

Seri transferine kimse güvenmesin daha eksikler var takımda yeni yangın yakındır yangın olmadan iş göremiyorlar zaten

Benim bildiğim yoneticiler telefondan, mailden vs bir oyuncu icin nabız yoklar ve maas bonservis konusunda ana hatlarda anlasir. Transferin sonuna yaklasinca nezaketen ugrarsin ve en ufak detaylari (ilk odeme, taksit vs) konusursun. Bizim yonetim bu adamin maasinin cok olacağını en bastan bilmiyormuydu, hazırlıksız mi gittiler Monacoya? Bildiğin gezmeye gitmisler. Başka aciklamasi olamaz. Adamlar Galatasarayin bütçesi uzerinden ordan oraya geziyor. Guzel valla. Sonra 'her kurusumuz degerli' terhanesi safsatasi
Ya mesele Falcao meselesi değil.Her sene aynı terane.Sonra çıkıyor yok serum yedim,yok beyin kanaması geçirecektim, ay kalpten gidiyordum.

Ben hic taraftarin oyuncunun degerini yükseltigine veya batirdigina inanmiyorum. Menajerler, spor direktörler falan taraftarin konusmasina bakip oyuncuyu belirli bonservise aldiklarini düsünmüyorum.
Doğrudur ama bizimkiler baskıya dayanamıyor, acemice davranıp hata yapıyorlar. geçen sene yapılan hatanın acısını hayla cekiyoruz.
Bu durumları iyi yönetecek sağlam bir yönetici veya profosyonel görev yapmalı.
Mesela hiçbirimiz Sevillanın başkanının ismini bilmeyiz yöneticisini bilmeyiz ama Monchi yi ezberledik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt