Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.347
- 11.899
- 1.298
almayi birakin satmaya bakin satmadan alamiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar ayyuka cıktıki Diagneyi satacağımız mecbur olduğumuz satamadılar, ihale biz taraftarlara kaldıYav he taraftar suçlu her bokta.
Yönetim bu süreçleri iyi yönetemiyor bu bariz, geçen yıl da gördük devre arası da gördük. Diagne şimdiye kadar satılmalıydı; taraftara bu konuda suç atmak saçmalık.O kadar ayyuka cıktıki Diagneyi satacağımız mecbur olduğumuz satamadılar, ihale biz taraftarlara kaldı![]()
O ara neden 1 tane yönetici cikip yalanlamadi ? Sorun zaten burdaBu twitterdaki ilgi budalaların... Dün gece gotlerinden haber uydurup gazladılar milleti.
Ya mesele Falcao meselesi değil.Her sene aynı terane.Sonra çıkıyor yok serum yedim,yok beyin kanaması geçirecektim, ay kalpten gidiyordum.Benim bildiğim yoneticiler telefondan, mailden vs bir oyuncu icin nabız yoklar ve maas bonservis konusunda ana hatlarda anlasir. Transferin sonuna yaklasinca nezaketen ugrarsin ve en ufak detaylari (ilk odeme, taksit vs) konusursun. Bizim yonetim bu adamin maasinin cok olacağını en bastan bilmiyormuydu, hazırlıksız mi gittiler Monacoya? Bildiğin gezmeye gitmisler. Başka aciklamasi olamaz. Adamlar Galatasarayin bütçesi uzerinden ordan oraya geziyor. Guzel valla. Sonra 'her kurusumuz degerli' terhanesi safsatasi
Videosu var da transfer bitti kap bekliyoruz anlamında bişey söylemedi. Ben bitmiş bişey olsa kapta açıklanır gibi söylediğini düşünüyorum.Yahu emre morla alakali basganin kapi bekliyelim diye videosu varmi yoksa sirf twitterde mi yazildi
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
40gun var tam olarak.
Kap aciklamasinda goruruz dedi.Videosu var da transfer bitti kap bekliyoruz anlamında bişey söylemedi. Ben bitmiş bişey olsa kapta açıklanır gibi söylediğini düşünüyorum.
O gazdan sonra yalanlasalar çok tepki gelirdi.Önceden yalanlayacaklardı resmi site üzerinden.O ara neden 1 tane yönetici cikip yalanlamadi ? Sorun zaten burda
Doğrudur ama bizimkiler baskıya dayanamıyor, acemice davranıp hata yapıyorlar. geçen sene yapılan hatanın acısını hayla cekiyoruz.Ben hic taraftarin oyuncunun degerini yükseltigine veya batirdigina inanmiyorum. Menajerler, spor direktörler falan taraftarin konusmasina bakip oyuncuyu belirli bonservise aldiklarini düsünmüyorum.