Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reis ersun feneri şampiyon yaptığında iyi ama dar bir kadro vardı ve yönetebiliyordu

şimdi elinde 8 tane orta saha var ve hala daha ön libero alacağız diyorlar, öbür mevkilerdeki adamlardan kruse hariç hiçbiri kesin yararlı olacağı belli değil

2 tane sağ açıkları var mesela biri dirar biri moses , ikisi de sağ bek oynarken daha verimli olmuşlar kariyerlerinde :D enteresan bir kadro yapısı bence ekmek çıkaramaz ersun
Ersun feneri şampiyon yaptığında 2 rakibi yoktu piyasada

Muslera
Mariano luyundama ozorn nagatomo
seri marcao belhanda
Feghouli Babel
Diagne

Bu sekil oynayabiliriz mevcutla.

celta taraftarı baya baya emre den nefret edıyorlar :asd:
Sen olsan sende edersin 13 milyon Euro para verdiler bir faydasını göremediler 5 hoca değişti hepsiylede sorun yaşadı. Üstüne beleş gitmek istiyor.

Diagne beleş gitse ne dersiniz şuan

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Avrupa da u17 yari final görmüş takim nerdeyse hepsi bizde bir boq yok makedonyalı bu velet 16 ediyor nasıl bir is bu cozemiyorum

bizim topcular ama A takimla resmi maclara cikmadilar

Ozani yarim sene oynattik, 7.5 milyon opsiyon olmasina ragmen 11 milyona gitti

gencleri oynatirsak iyi paralara satabiliriz

Sen olsan sende edersin 13 milyon Euro para verdiler bir faydasını göremediler 5 hoca değişti hepsiylede sorun yaşadı. Üstüne beleş gitmek istiyor.

Diagne beleş gitse ne dersiniz şuan

Diagne hocayla sorun da yaşamadı üstelik. Emre 3 kez kovuldu kadro dışı kaldı gitti taht yaptırdı

selo luş da hayat var gibi

Yaz sonuna kadar Falcao peşinde koşup alamayıp, bir de Diagneyi satma gibi bir senaryo da var, o yüzden Falcao 10 ağustosa kadar olmazsa başkasını almalıyız

27DE6F6B-661A-4052-B9E1-57D01DA72FC6.jpg

Nihayet bugün geldin! Biraz pahalıydın, ama olsun.

Kendim yaptım vallah çok özel bir şey değil belki, ama vallah mutlu oldum. Full HD yapmış herifler üstelik.

Yukarı tüküren banega,aşağı tukursen falcao. Bı de billuk emre var. Medya bu sene sınıfta kaldı. Anaokulunda bile yaratıcılık var bunlarda yok.

Diagneyle alakası yok bence transferlerin çünkü kiralık adam peşinde koşuyoruz bonservisli oyuncu ismi bile geçmiyor
Yani emre mesela neden vazgeçildi deniz çöpü icinmi

Süleyman Rodop:Galatasaray yönetimi;
Falcao ‘nın transferi ile ilgili çalışmalarımız, takımdaki fiyat dengelerini de gözeterek devam ediyor. Taraftarlarımızı mutlu etmek için yönetim ve teknik heyetimiz olağanüstü çaba sarfediyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo’da top koşturan Emre Mor’un annesi Güzela Bekirov, Emre’nin babasından ayrıldıktan sonra ismi henüz öğrenilemeyen Makedon bir iş adamıyla İstanbul’da evlendi.

Adamın kimseye faydası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt