Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.946
- 10.784
- 2.838
yarın ausburgdan 5 yersek yönetim panikler mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmayan parayi vermisizdir kesin yineAkıllıysa bizi seçer de 3-4m vermemişizdir inşallah
Adımız geçti mi hiç bi yerde?Benim aklım Wamangituka da kaldı alsak 25e rahat okuturuz
Ne bakımdan değil mesela rtaş
Oyunumuzda bir standard gormuyorum rengim. Bir sistemimiz yok. Takimimiz beni cok sasirtiyor sezon icerisinde. Şimdi 'tamam oldu' dedigimiz an takım sivamaya basliyor, veya 'şampiyonluk gitti' diyince biranda şah a kalkiyor. Bu sistemden ote oyuncularin kisisel becerilerinin ne denli onemli oldugunu gosteren bir durum bana gore
Bunlar Banegayı 10-15e araplara çakacak heralde.Marca'nın haberine göre Sevilla Ever Banega için 20 milyon euro bonservis istiyor..(fotomaç)
doğru mu bu haber araya menejer koyduktan sonra banega ve falcao için bonservis haberleri çıkmaya başladı
Valla ben geçen sezon hocaya giydirdim de giydirdim. Ama topçularda da fazlasıyla kabahat vardı. Olmayacak performanslar gösterdiler saçma sapan işler yaptılar çoğu maçta. Son düzlükte koyduk geçtik ama oynanan futboldan memnunmusun desen hiç memnun değildim. Şimdi hoca umalım ki sistemine uygun transfer yapsın. Bi analiz yazısı okumuştum aslında neden o kadar kötü oynadığımıza hak veriyorum. Hoca 4-3-3 istiyor ama ne yazık ki kadroda bu futbola uygun kimse yoktu. Devre arası stoperleri halletti, forvette büyük sıçtık o direk yönetime yazar. Şimdi forvet ve ortasaha işini iyi halledersek hocanın istediği sisteme uygun bir takım haline geliyoruz yavaş yavaş. Bakalım ben bu seneden umutluyum ama tabi transferler eksiksiz olursa. Yoksa yine her bir yanı yamalı takım gibi oyunlar oynarızOyunumuzda bir standard gormuyorum rengim. Bir sistemimiz yok. Takimimiz beni cok sasirtiyor sezon icerisinde. Şimdi 'tamam oldu' dedigimiz an takım sivamaya basliyor, veya 'şampiyonluk gitti' diyince biranda şah a kalkiyor. Bu sistemden ote oyuncularin kisisel becerilerinin ne denli onemli oldugunu gosteren bir durum bana gore
beyler kalkışma olacak tag açacaklar bence prim vermeyelim
Valla ben geçen sezon hocaya giydirdim de giydirdim. Ama topçularda da fazlasıyla kabahat vardı. Olmayacak performanslar gösterdiler saçma sapan işler yaptılar çoğu maçta. Son düzlükte koyduk geçtik ama oynanan futboldan memnunmusun desen hiç memnun değildim. Şimdi hoca umalım ki sistemine uygun transfer yapsın. Bi analiz yazısı okumuştum aslında neden o kadar kötü oynadığımıza hak veriyorum. Hoca 4-3-3 istiyor ama ne yazık ki kadroda bu futbola uygun kimse yoktu. Devre arası stoperleri halletti, forvette büyük sıçtık o direk yönetime yazar. Şimdi forvet ve ortasaha işini iyi halledersek hocanın istediği sisteme uygun bir takım haline geliyoruz yavaş yavaş. Bakalım ben bu seneden umutluyum ama tabi transferler eksiksiz olursa. Yoksa yine her bir yanı yamalı takım gibi oyunlar oynarız

haa okey ben sert bir çıkış bekliyordum bu iyiymiş