Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cahill Luyindama tandemi biraz agir olur sanki. Ha Süper Lige yeterli olabilir ama Sampiyonlar Liginde maç basi 2-3 gol yeriz.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Süren istememiş mi hagi'yi?
Istediği para menajerlik ücreti vs fazla geliyor vazgeçilmesi talimatı veriyor ancak aynı toplantıda Terim "ben bu sene hiç para almayacağım" diyerek transferi sonuçlandırıyor bir nevi.

Kaynak: İrfan Kurtoğlu, dönemin transfer işlerine bakan yönetici-başkan yardımcısı. Hagi-popescu-Emre vs transferlerini yapan adam.

Satılan Luyindama olacak

Böyle birsey imkansiz. Zaten 5 milyon bonservis ödenecek. Diyelim Aston Villa 12 Milyonluk bir teklif ile kapimizi çaldi bonservissiz Cahill i aldigimizda 6-7 Milyon arti da oluruz. 6-7 milyona DOS alabilecegimizi de sanmiyorum.

Naingollan transferinde Cagliari engelini geçersek oyuncuyu alırız. Cagliariyi geçmek zor olacak. İtalyan ve Belçika basınında yoğun bir Naingollan-Cagliari haberleri var.

Böyle birsey imkansiz. Zaten 5 milyon bonservis ödenecek. Diyelim Aston Villa 12 Milyonluk bir teklif ile kapimizi çaldi bonservissiz Cahill i aldigimizda 6-7 Milyon arti da oluruz. 6-7 milyona DOS alabilecegimizi de sanmiyorum.

12m paund diyorlar, ayrıca - 2.2m şuan +12 falan oluruz Cahill bedava, Marcao'nun gitme ihtimali yok

Cahill haberleri için şunu söyliyim kaynağı The Sun Gazetesi. İngiltere'de The Sun'a inanan burda Fotospor'a inanır

Yav arkadas ne Falcao’su ya

Bizim oncelikli 2 eksigimiz var bunlar da 6 numara ve hizli bir kanat

Bunlar olsun diagneyle de sampiyon oluruz

Bunlar olmasin falcao’lu dahi sampiyon falan olamayiz

Su anda ffp’de 2,3 m eksideyiz, nasil olacak belli degil
Verdiler taraftara bir falcoa uyutacaklar bizi sezon baslayana kadar

Fransa dan orta saha gelecek diyorlar, Diagne bir şekilde gidecek Falcao gelecek, extra Mitroglou gider başka giden olmaz

-Trabzonspor, Emmanuel Adebayor ile yıllık 1.5M euro karşılığında anlaşma sağladı. (Hürriyet)

Bu geleceğine Rodayega'yı tutsalar daha iyiydi

Cagliari içinde Naingollan transferi zor. Çünkü Maaşın tamamını veremiyorlar.

marcaoyu olmayan talibine hayali rakama satip yerini emekli cahille doldurmak istemek net cahilliktir

henüz orta saha bile alamamisken millet marcaoyu falan satmaya hevesli

12m paund diyorlar, ayrıca - 2.2m şuan +12 falan oluruz Cahill bedava, Marcao'nun gitme ihtimali yok

-2.2m derken Luyindamanin bonservisi içindemi? Fernandonun satisini unutmustum

Fernando: +4.5 Milyon

Ozornwafor: 700 bin
Seri: 2 Milyon
Luyindama: 5 Milyon

Benim hesaplarima göre 3.2 Milyon zarardayiz su an.

Kiralama bedeli kesinlike FFP ye dahil arastirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt