- 3 Haziran 2015
- 56.732
- 65.865
- 4.143
Maçi izleyemedim Ozornwafor oynadimi oynadiysa nasildi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçi izleyemedim Ozornwafor oynadimi oynadiysa nasildi?
Hocam şimdi Diagne satılmadan transfer yapamıyoruz.Diyelim ki satıldı.Falcao ve Emre Mor bedelsiz diyorlar.E parayı nereye kullanacağız ?Kaliteli genç isimlere paramız yok.
Ozanfor gibi ya tutarsa Scout transferi olur işte... yabancı sınırı olduğu gibi kadro maksimum 28 kişilik olabiliyor galiba.
Emre mor için uğraşılıyor işte ki onuda bedavaya getirmeye çalışıyoruz
Bi de bu kadroya Eljif girecek.Dünya Yıldızı geldiğinde kimse tutamaz onları..oyş Napoli napmış öyle
footbal itallia şampiyonlar liginde oynayacak bi takıma gitmek istiyor dediA Spor’un haberine göre, Avusturya'da oynadığı iki hazırlık maçında orta sahasındaki boşluk göze batan Galatasaray'da aranan kan İtalya'da bulundu. '6 numara' takviyesi isteyen Fatih Terim'in direktifleri doğrultusunda İnter kulübü ile görüşmeler yapan idari menajer Şükrü Hanedar, Radja Nainggolan'ın kiralanması konusunda önemli yol katetti.
İşte Nainggolan’ın maliyeti...
Çin'den de teklifler alan Belçikalı yıldızın Avrupa'da oynamak için G.Saray'a sıcak baktığı öğrenildi. 1 yıl kiralama için İnter ile 1.5 milyon Euro'ya anlaşıldı.
kaynak lesh ama inanmak istiyorum
Nando yarin geliyor, digerlerden ses seda yokMusleranin son maci: 29 Haziran
Luyindamanin son maci: 7 Temmuz
Serinin son maci: 28 Haziran (14 Temmuzda Cezayir macinda kadrodaydi)
Belhandanin son maci: 5 Temmuz
Feghoulinin son maci: 19 Temmuz
Diagnenin son maci: 19 Temmuz
Fegh, Diagne ve Seriyi anlarim ama digerleri gelmeli artik
kaynak ;(
bende inanmak istiyorum gel sarılalıminanmak istiyorum len tutmayın beni
Şu anda TRdeki hiçbir takımın seviyesi Real Betis kadar bile değil. Pas oyunu neymiş açsın izlesin adamlarıAhmet Ağaoğlu ; Avrupada en iyi pas oyununu oynayan takımlardan biriyiz.
yahu arkadaş bu nasıl bir açıklama, trt de dinledim şimdi. Tmm ufak ufak iyi işler yapıyorsunuz da yani illaki eşşeğin bilmem neresine su kaçırcanız yani.