Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Eğer bu son maçtaki gibi devam ederse Ömer hiçte yabana atılmamalı orta sahadaAtalay süre bulur bu sene Selcuk ile orta saha alternatifi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer bu son maçtaki gibi devam ederse Ömer hiçte yabana atılmamalı orta sahadaAtalay süre bulur bu sene Selcuk ile orta saha alternatifi olur
:dGörüyorum ki Özgür Ayten ağır taş ve Gsc moderasyonu bunun altında kalıyor .
Haklısın kınıqBana göre.
Monchinin kovduğu Contenin de kapının önüne bıraktığı saha dışı disiplinsiz hareketleri takımına yansıtan uslanmaz biri and sertliği var diye iyi futbolcu sanılıyor
Marcao giderse, onyekuru gelmezse, naingolan da gelse cahil de gelse ben güç kaybetmiş sayarım. Hızlı bir kanatın eksikliğini özellikle sezon içinde çookk dillendireceğiz. Marcao giderse de seneye tüm ortasahaya ek bi de stoper arayacağız.
fazla tatil yapan adamı mı koruyorsunuz?Bu ne lan düzelt çabuk. Ergen misin sen kaç yaşında adamın ettiği lafa bak.
AminAcaba Falcao ve Nainggolan haftaya Istanbula mi gelecek
özgür ayten hayranligi son bulmali
Sozlukte gurrpegi'de küstürülmüşBizim taraftarda da iki duyum vereni küstürme hastalığı var sonra boş boş onun bunun verdiği kolpa haberlerden medet umarsınız
Adamin ozelden ana avrat gittigini yayinlayip kanitlar misiniz? ceza yedigi mesajda da ana avrat gitmedi. Mudahale etmeyen moderatore kufretti, anasina degil. Savunmuyorum kufuru ama yalan yanlis konusmayin hakkinda. Ozelden ettigi kufuru de yayinlayin, olmayan seyi goremiyoruz diye boyle yaziyorsunuz.
Yahu Emrah nasıl ispatliyacaz biz o şahısın pesindemi dolaşıyoruz ben şahsen dün gördüğümde baktım yine yazıyor hatta yokmu özgür filan hatta Levent abinin isminide söylemişti profil bilgisinde cezalı yazıyordu yanlista görmüş olabilirim 35 yaşında insanım neden yalan soyliyeyim ne o şahıstan ne ozgurden taraf değilim yöneticiler sizsinizEvet bazı delikanlılardan açıklama bekliyorum. İspatlasınlar Benhun'un cezalıyken yazdığını veya ceza almadığını. Hodri meydan.