Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben olayların ilk günü forumdaydım gayette mod ekibi olaya müdahale etmedi bunu açıkca herkes gördü ne yazık ki.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcao giderse, onyekuru gelmezse, naingolan da gelse cahil de gelse ben güç kaybetmiş sayarım. Hızlı bir kanatın eksikliğini özellikle sezon içinde çookk dillendireceğiz. Marcao giderse de seneye tüm ortasahaya ek bi de stoper arayacağız.

Marcao giderse, onyekuru gelmezse, naingolan da gelse cahil de gelse ben güç kaybetmiş sayarım. Hızlı bir kanatın eksikliğini özellikle sezon içinde çookk dillendireceğiz. Marcao giderse de seneye tüm ortasahaya ek bi de stoper arayacağız.

bu oyun ile alakalı. bjk avrupada iş yaptığı dönemde hiç hızlı kanatları yoktu ama oyunu rakip yarı alana yıkıyorlardı. eğer hucum sürekliliği sağlarsan hızlı kanata çok ihtiyacın kalmaz

şu dakikalarda yeni transfer nöbeti açında ilk kez ilk sayfa diyeyim

Falcao gibi bir adamı getirip Ali gibi bir gencin dünya futboluna sunulmasını sağlayabiliriz.

yeni nöbetin nöbetndeyiz inş.

Fenerbahçe, Juan Jesus için kiralama teklifinde bulundu ancak bu talep Roma tarafından reddedildi. İtalyan ekibi, oyuncusu için 8 milyon euro istiyor. (Haber Global)

@scoutcheff: Seri-Nainggolan orta sahası çok kaliteli olabilir. Enerjisi bitmez iki ortasaha oyuncusu.

Ama tek şüphem ; Seri 1.70 , Nainggolan 1.75 boyunda. Hava topu için çok düşük bir ortalama.

İstatistiki verilere göre hava toplarında ;

Naiggolan %37
Seri %46’lık başarıya sahip..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamin ozelden ana avrat gittigini yayinlayip kanitlar misiniz? ceza yedigi mesajda da ana avrat gitmedi. Mudahale etmeyen moderatore kufretti, anasina degil. Savunmuyorum kufuru ama yalan yanlis konusmayin hakkinda. Ozelden ettigi kufuru de yayinlayin, olmayan seyi goremiyoruz diye boyle yaziyorsunuz.

Taraf tutmadan fikrimi sunuyorum. Bende Ozgurun duyumlarini ozledim. Lakin afedersinde BIZE ne. Yonetim niye ozelden yapilmis kufurler icin verdigi cezayı burda kufurleri paylasarak savunsun? Eger yonetimdeki isleri sorguluyorsak gider yonetimi acik acik bende mod olmak istiyorum vs deriz ve bii kabul ederlerse ceza hakkinda yorum yapma hakkimiz olur. Suan icin bence yönetimi zan altina sokuyoruz. Yonetimin sozune inanmamiz lazim. Baska yolu yok.

Evet bazı delikanlılardan açıklama bekliyorum. İspatlasınlar Benhun'un cezalıyken yazdığını veya ceza almadığını. Hodri meydan.
Yahu Emrah nasıl ispatliyacaz biz o şahısın pesindemi dolaşıyoruz ben şahsen dün gördüğümde baktım yine yazıyor hatta yokmu özgür filan hatta Levent abinin isminide söylemişti profil bilgisinde cezalı yazıyordu yanlista görmüş olabilirim 35 yaşında insanım neden yalan soyliyeyim ne o şahıstan ne ozgurden taraf değilim yöneticiler sizsiniz
Küfürü kimse savunmaz ama emin ol o şahısın durduk yere tahriklerini sağlıklı hiçbir insan kaldiramazdi neyse cezalar verilmiş sonuçta uzatmanın anlamı yok polemigede girmek değildi amacım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt