Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salim manava inanıyorsan yönetim ne yapsin.roma ilgilenmiyor
Salim manava inanmıyorum sadece yapılması gerekeni söylüyorum
Herkes büyük beklenti içinde ama yöneticilerimizin a spor gibi bir kanala uyduruktan yolladığı mesaj dışında (doğru mu yalan mı onu da bilmiyoruz) hiç elle tutulur bir açıklaması yok
Ben sadece 2.ibrahimovic vakası yaşanmasın istiyorum.

Sergen bu Erencan Yardımcı için ne düşünüyorsun bide Falcao gelişmesinde çok yardımcı olur illaki yüksek potansiyel görüyormusun?
Cok yetenekli.biraz kanat forvet biraz gezgin bi forvet ama goktan isilakla cok iyi anlasiyo.hoca onu da kampa almaliydi

75% vergi isi hic gelmedi yanlis hatirlamiyorsam fransaya. Orda 45% olmali. Italyanlarda düsük vergi getirmislerdi yabancilar icin.

"Under the new tax law players who move to Italy from abroad will be given a tax exemption covering 50% of their salaries, meaning a player earning €10M euros would only be taxed on €5M. That would give a tax bill of around €2.15M at the top rate of 43%, which is an effective rate of 21.5% (compared to 45% in Spain or the UK). Given that players almost always receive their salaries net of tax, that is the club pays both the salary and the tax, this new regime makes it far cheaper for Italian clubs to bring in foreign players."

Transfer kolay is değil kabul ama biz transferde maalesef çok ama çok ağırız . Her transferimiz yılan hikayesine dönüyor maalesef . Aylarca bir transferi bitiremezsen elbette birileri devreye girer

Adamlar Twitter'dan girdiği habere bakın. Alev alıyor ama yanarmi bilmem. Kaynakları türk medyasida, falcao olunca bu kadarda boş yapmazlar herhalde

Takım şampiyon olduktan sonra transfer falan hiç umurumda değil. Galatasaray maçı izlemeyi özledim. Çok abartıyorsunuz bu transfer olaylarını. Valbuena geldiğinde de herkes bizim yönetime sallıyordu. Önemli olan kimin geldiği değil gelenin nasıl oynadığı...

bu arada roma dzekoyla şikten çıkarsa bal gibi de verebilir falcaoya 7 milyon net ama vermezler

dzeko 4.5 net alıyor şik de 2.5

75% vergi isi hic gelmedi yanlis hatirlamiyorsam fransaya. Orda 45% olmali. Italyanlarda düsük vergi getirmislerdi yabancilar icin.

"Under the new tax law players who move to Italy from abroad will be given a tax exemption covering 50% of their salaries, meaning a player earning €10M euros would only be taxed on €5M. That would give a tax bill of around €2.15M at the top rate of 43%, which is an effective rate of 21.5% (compared to 45% in Spain or the UK). Given that players almost always receive their salaries net of tax, that is the club pays both the salary and the tax, this new regime makes it far cheaper for Italian clubs to bring in foreign players."

Fransada bazı oyuncuların özel sözleşmeleri var buna izin verdi federasyon. Vergiyi de kulüp karşılıyordu özellikle İbra ve Neymar transferlerinde yapıldı bu

Adamlar Twitter'dan girdiği habere bakın. Alev alıyor ama yanarmi bilmem. Kaynakları türk medyasida, falcao olunca bu kadarda boş yapmazlar herhalde
Kaynakları takvim. Öyle bingazete hala var mı bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt