Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani ? Bu adam bu kadar iyiyse neden Southampton oynatmıyor peki ? Bildiğin gibi oyuncu parlatma işlerini en iyi yapan kulüplerden biri İngiltere'de.Onun öncesinde Juventusta yine oynamadı adam kariyerinde sadece tek bir iyi sezonu var

D6SbMDyXoAEG1s-.jpg:large

Mesela bu istatistiklere göre bizim Belhanda'ya övgü dizeleri yapmamız gerekiyor.Ama taraftarın çoğunluğu gitsin istiyor ?

Bizim (M)illet egitilmez cünkü

Bu arada ilginç bir istatistik daha Southampton Lemina'nın oynadığı maçlarda sadece 3 kere gol yememiş

YENİ MELOOOO

premier lig 10 15 yıl önce de en iyisi deniyordu ama o zaman kaliteli oyun az rekabet fazlaydı

O zaman hala klasik ingiliz oyuncu da hoca da fazlaydı ve oyun da o klasik ada futboluydu

ama son 3 4 sezondur teknik direktör ithalatı ile oyun çeşitlendi ve kalite arttı

şu anda ligde en alttaki takımların bile hocaları diğer liglerin top takımlarını çalıştırabilecek durumda

geçen sene burnley huddersfield hariç herkes renkli bir takımdı

Geçen biriyle konuşmuştuk hatırlayamadım kim olduğunu.. Poşet klop ve pep bambaşka bir hale getirdi premier ligi demişti o cümle geldi aklıma.. Son yıllardaki değişimin belki de en büyük sebebi bu

Yani ? Bu adam bu kadar iyiyse neden Southampton oynatmıyor peki ? Bildiğin gibi oyuncu parlatma işlerini en iyi yapan kulüplerden biri İngiltere'de.Onun öncesinde Juventusta yine oynamadı adam kariyerinde sadece tek bir iyi sezonu var

D6SbMDyXoAEG1s-.jpg:large

Mesela bu istatistiklere göre bizim Belhanda'ya övgü dizeleri yapmamız gerekiyor.Ama taraftarın çoğunluğu gitsin istiyor ?
Belhandayı övmüyorsan o senin futboldan pekte çakmadığının bir belirtisidir zaten rengim :)

Bu arada ilginç bir istatistik daha Southampton Lemina'nın oynadığı maçlarda sadece 3 kere gol yememiş

YENİ MELOOOO
Vay be mütüş istatistikle alt ettin beni bu harika doneyle tebrikler haha :) Seneye izlersin artık Lemina'yı daha sakat olduğu için oynamadığından bile bi habersin zira fazla kıvranma hadi bu gece yat uyu

Ssportta nacional-internacional maçı var dourado oynamiyo, zaten tipini sevmiyorum ins gelmez

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Geçen biriyle konuşmuştuk hatırlayamadım kim olduğunu.. Poşet klop ve pep bambaşka bir hale getirdi premier ligi demişti o cümle geldi aklıma.. Son yıllardaki değişimin belki de en büyük sebebi bu

sadece onlar da değil wolves, watford gibi takımların hocası başarısız olsa da emery ve Sarri gibi hocalar, benitez, hassenhüttl gibi adamlar ile iyice coştular

palace mesela o kadroyla başındaki adamdan kurtulup boştayken jardimi nasıl getirmedi şaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt