Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hayatımda gördügüm en saçma iş sen daha kluple anlaşamamışsın gidip falcao ile anlaşmaya çalışıyorsun kluple anlaşamadıktan sonra falcao ile anlaşsan ne anlaşmasan ne

Kulüpten izin alınır oyuncu ile görüşülür daha sonra kulüp ile görüşülür veya aynı anda kulüp ve oyuncuyla görüşülür

Abi ne Josefi ya! Gitsin çubuklu giysin bu herif. Geçen yıl forvetsiz kalınca transferin son günü yönetime düz kayıp müebbet gibi ceza yemiştim forumdan. Bu sefer 6222'den bile paşa paşa yatarım vallahi. Yangın tayfayı evlerinde zor tutuyoruz zaten. Sabrımızı sınama yönetim! :mad:

Transfer icin gelmiyor relax..

Yazmayacaktım ama ya hu banega 32 belhanda 29,belhanda geldiği günden beri sabah akşam kupa kazanıyoruz,o olmadığı maçlarda zorlanıyoruz,banegayı kaçımız ne kadar izledik daha çok şey yazarım da neyse komşunun horozu muhabbeti.
tek problem aradaki yas.
Kupa olayina gelirsek. Ilk sezonda Belhanda HICBIRSEY yapmadi. Aksine sacma sacma kirmizilar yedi. O sezon Gomis+Garry bir de Donk+Fernando OS ile götürdük.
Ikinci sezon 4-5 iyi maci vardi Belhanda nin o kadar. Bu sezonda Nando,Feghouli ve Onyekuru ile gecirdik .

Banegayi yeterince izledigimden dolayi zaten o nu yazdim. Bir tek Inter'de istenilen performansi veremedi. Orada zaten Hando ve Icardi haric alayi acayip rezillerdi.
Bu sezon mesela bir cok maci DOS olarak oynayip inanilmaz bir sezon gecirdi

Bu Ali Naci de yönetimin maşası mıdır nedir.Düne kadar Diagne gidecek diyordu.Şimdi Babel forvete geçecek diyor falan filan.

Kimseye cevap olarak değil ben belhandanın çok iyi bir 8 numara olduğunu düşünüyorum.Bu adamın en büyük sorunu 10 numara giyiyor diye inceci olması bekleniyor bütün mavra bu seri belhanda talisca ortasahası kur bak bakalım ne oluyor.

ok.gif
Necip - 25.07.2019 09:17​
bos.gif

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür‚ karısı kız görünür derler

Bizim taraftarda tam bu şekilde düşünüyor

6snin aldığı seri´den bi cacık olmaz
Eğer josefi alırlarsa ki hiç böyle bir şey olacağını düşünmüyorum ama olaki aldılar çok sevinirim

Seri + Josef = zayıf bir merkez orta saha

ulan seri bunlarda olsa 31 ceke ceke bir hal olurlar. Garry geldi diye kudurdular

hayatımda gördügüm en saçma iş sen daha kluple anlaşamamışsın gidip falcao ile anlaşmaya çalışıyorsun kluple anlaşamadıktan sonra falcao ile anlaşsan ne anlaşmasan ne

belki monaco böyle istemistir.
Siz falcao ile anlasin biz kolaylik saglariz diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt