Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#falcao
transfer olana kadar susma hakkımı kullanıyorum..
olduğu zaman benden duyarsınız..
gelecek hafta önemli; ondan önce hareket beklemiyorum..
monaco’nun falcao yerine aldığı andre silva’nın sağlık testlerini geçememesi de kamera şakası gibi oldu..

Seten

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sağlık testi hikaye bu koduğumun milanı yine yolumuza taş koydu. Gel de küfretme

Uyutmaya devam ediyor yönetim. Haftaya da haftaya. Bakalim nereye kadar. Falcao işi aral saçına döner bu gidişle.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işsiz güçsüz gençlerin veya zengin veletlerin biz oyun oynuyoruz ve para kazanıyoruz diyerek kendilerini avuttukları lale.
bilgisayar oyununu annesine babasına spormuş gibi yutturmaya çalışan ergen veletlerin uydurduğu bir kavram
günde 8 saat bilgisayar başında oyun oynayıp göt büyütmenin adı spor oldu iyi mi ?

Satmasını becerememek değilde Diagne biraz dengesiz adam bence. Gayet te güzel satiş yapıldı Fernandoyu 4,5 milyona Monchi denen adama iteledik. Fernandoyu beğenmediğim anlamına gelmesin mevcut şartalara göre gayet güzel bir satış.
7,5 milyon serberst kalma maddesi olan Ozanı 11 e sattılar. Rodrigez i 10 küsüre sattılar.
Yani adam dengesiz saniyesi saniyesine tutmuyor.
Yada tutacan satmıyoruz dicen, vercen Bartaliye eti senin kemiği benim dicen, bak o zaman nasıl kaçıyor ardına bakmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt