Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao formami getirttim henüz transfer aciklanmamis olsa da... hadi bakalim kac kisiyiz?

Levent gene aglamis.

Aga madem duyum vermicem diyorsun, ilgi pesinde kosup durma.

Sus otur iste ne devamli ortalikdaa ben boyle ben soylee diye zirlama.
Bak güzel kardeşim ağladığım falan yok. Rahatsız oluyorsan engelle bak mesela ben seni engelliyorum. Mesela aynı Servet ve Nuriye yaptığım gibi şimdi benden uzak ol. Allaha yakın.

Bu saatten sonra hic bi cacik olmaz. Olmayan biseylerin nöbetini tutuyoruz ya. Yatin uyuyun abi yazik etmeyin kendinize :)

Falcao ne diyenler alın size haberin detayı okuyun haberi Google translate. Öyle bir takımız ki en iyi golculerle anildik ve aldık imkanlar dahilinde.

Git bakalım Türkiye ve Galatasaray'ı kolombiyalara,Güney Amerikalılara anlat dinlermi. Bir falcao ilgenirsin, adamlar Galatasaray tarihini dökmüşler varmı ötesi

naptım olum ben şöyle yazıp duruyonuz bana ekşiyolar ondan sonra
insanların arkalarından konuşulması rahatsız ediyor sadece bundan ibaret olay

şaka yaptım kral alınma. ben ilk defa yazdım ya hemen kalemimizi kırdın :D. adam olduğunu söylemiş miydim :unsure:

Biz yapışsak şu herife iyi olmaz mı kaça bırakırlar acaba. Tek dezavantajı yaşı artık 30a dayanmış

sözlükte eskisi gibi olmadıgını,captan düştügünü söylediler.rusyada bitmiş falan,artık al gülüm ver gülüm oynuyomuş.son haberlerde saintetiene ortasahayı mendy-mvilla yapmak istiyo deniyordu.bana göre hala piyasası var ve 7-8 milyon isterler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt