Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C3A2D364-7CDD-4290-83CD-30A797AEEB1A.webp

Ali Naci'nin haberi doğruysa 6 numara almadan Donk'a güvenip sezona başlamak intihardır.

Diagne satılmayıp kalsa dahi forvette geçen seneye göre daha iyi performans vereceğini düşünüyorum. Bir şekilde idare eder. Ancak 6 numara da Donk'u ilk 11 düşünmek facia olur.

lequipe değil miydi ilk Falcao haberini giren.Adamlar kalıyor şimdilik diyor işte

josef iyi oyuncu bence

6 numarada aradığımız sertlik hava topu vb özellikler var

aynı zamanda gol de atar

seri sonrası zihnindeki çıta yükseldiği ve genç bir oyuncu beklediğim için biraz hayal kırıklığı oldu ama kötü de değil

deplasmanlarda daha dirençli bir ortasaha olacak

en kötü seneryo ile Onye bari kiralanır yada olmadı Emre Mor alınır, Babel forvet oynar.
Bir sağlam orta saha aldılar mı yinede götürürüz ligi.
Daha öncede demiştim Babel, Diagneyi keser. Yedek oturur artık kral.
Ha orta saha da mı alamadılar, Jimy oynar artık. Donk reis heryeri yedeklicek

josef iyi oyuncu bence

6 numarada aradığımız sertlik hava topu vb özellikler var

aynı zamanda gol de atar

seri sonrası zihnindeki çıta yükseldiği ve genç bir oyuncu beklediğim için biraz hayal kırıklığı oldu ama kötü de değil

deplasmanlarda daha dirençli bir ortasaha olacak
Ya Galatasaray'a ettiği küfürler ? Belhanda'ya hakkında attığı tweet. Sen bu adamla Belhanda'yı nasıl aynı ortamda tutacaksın.Bu kadar mı transfer gözünüzü kör ediyor hocam yapmayın ya.

en kötü seneryo ile Onye bari kiralanır yada olmadı Emre Mor alınır, Babel forvet oynar.
Bir sağlam orta saha aldılar mı yinede götürürüz ligi.
Daha öncede demiştim Babel, Diagneyi keser. Yedek oturur artık kral.
Ha orta saha da mı alamadılar, Jimy oynar artık. Donk reis heryeri yedeklicek
Adam 30 gol attığı halde satılamadı.Yedek durursa kim alır o malı :)

Ligue 1, 15 gün içinde başlayacak galiba. Bu süre içinde Andre Silva veya herhangi bir forvet almadan salmazlar Falcao'yu bekletirler doğal olarak.

Ya Galatasaray'a ettiği küfürler ? Belhanda'ya hakkında attığı tweet. Sen bu adamla Belhanda'yı nasıl aynı ortamda tutacaksın.Bu kadar mı transfer gözünüzü kör ediyor hocam yapmayın ya.

ben mi istedim renktaş bana ne kızıyorsun hoca istemiş

Ha bana sorsan da dediklerini çok önemsemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt