Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bişeyi merak ediyorum X bir haberin kaynağına bakmak yerine burda yangın çıkarmak daha mı kolay L'ÉQUIPE'de bi haber görmedim ben. Versinler linki hepimiz bakalım

Bonservis mi ?

YdqEkD.jpg

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Wanyama
Feghouli Belhanda Seri Onyekuru
Falcao

Subs:

Okan
Şener
EmreT
Topal (Ertuğrul)
Mor
Babel
Jimmy

Reserves:

Çalık
Adem
Linnes
Donk
Selçuk

+Altyapi

Şu rosteri oluşturalım, rakiplerin ne yaptığının bir önemi yok

once pazarlik ondan sorna mi resmi teklif?

ben once resmi teklif ondan sonra pazarlik sandim lol

Resmi teklif pazarlıkların bittiğine işarettir işi kuralına göre yaparsan. Benim bildiğim bu şekilde. Tabi pazarlığa oturmadan kulübe resmi teklif gönderenlerde oluyor ama kabul ediliyor ama revize edip tekrar gönderin deniyor ama gelin pazarlığa oturalım deniyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru bencede gelecek.

Ama Babel forvet arkası oynayamaz kariyerinde 5 maç oynamış sadece orda. Yani durum şu ya forvet ya 6 numara Onyekuru geldiği taktirde. Eğer Mariano gibi bi ayrılık gelirse o ayrı tabi
Kamp raporlarını izliyorum sürekli. Oradaki muhabir elaman Babel'in oyun aklı ve liderliği ile ilgili yorum yaparken söylemişti bunu. O yüzden böyle bir durum da yaşanılabilir diye düşünüyorum.

Arkadaş bilmeden 1 aylık uykuya mı yattım, bugün 30 Ağustos mu, yarın transfer bitiyo mu? Neler oluyor burda herkes öldük bittik havalarında
biz bu dönemleri geçen transfer dönemlerinden biliyoruz onun için bu olumsuz hava falcao ile boşa zaman kaybediliyor bu iş bu kadar uzadıysa olmayacak en kısa zamanda dogru düzgün bir forvet ve ortsaha olmalı çabamız sadece Galatasaray için

Cuellar olmaz

o haberde "Ajansspor"un adi geciyor, türk medyasini kaynak göstermis olabilirler

ayrica "Flamengo 20 milyon euro talep ediyor" yaziyor galiba

cuellar için flamengo 15-20 m euro istiyor flamengo taraftarı bjk taraftarı gibi oguzhan 150 milyon len diyen tiplerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt