Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.567
- 5.167
- 2.493
gelmesini isterdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım beklentiye girmeyin. Harap ediyorsunuz kendinizi. Transfer sezonunun son günlerine kadar transfer olmaz.
Ama olabilir de. Bilemedim.
Temmuzu da falcao ile geçirdik bakalım ağustos da kim cikacak
Haftalardır yönetimin Diagne ve Mitroglou transferinin çözememesinin nedeni taraftardır.. Ha Mitroglou hem para nedeniyle gitmek istemez hemde kimse almaz..Galatasaray taraftarı dikenli gül gibidir.. Şu an kulübe dikeni batıyor..Diagneyi öyle kovuyoruz ki almak isteyen piyasası iyice dibe vursun diye bekliyor..Yoksa yönetim bu kadar çapsızsa Seri'yi nasıl aldı..Haftalardır Diagne ve Mitroglou krizini çözemeyen yönetimden 3 gün içinde Falcao transferini bitirmelerini beklemek hayal. Diagne belli ki gitmeyecek veya düşük bir bedelle gidecek. Mitroglou'da kampı izleyen muhabirlerin aktardığına göre geçen senekinden hiçbir farkı yokmuş.
Ayrıca daha önceki sayfalarda belirtilen Falcao ücretleri doğruysa bu rakamlar gerçekten fazla bizim için.
Wesley'nin Kap açıklamasına baktımSneijder de her sene 1.5 m euro civari imza parası alıyordu
Sabihaya gitmediğine göre bize geliyor diyebilir miyiz?Haydaaa bileti paylasmis bi onceki postta bu ucak Yeni Havalimani IGA'ya geliyor
Fenere gitsin sabihaya git lan
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Raşit Altun:
Falcao transferinde konuşulan rakamlar
Anlaşılan rakam €5.000.000 maaş + maç başı (€50.000)
Monaco'nun isteği €5.000.000 bonservis
Galatasaray'ın önerisi €3.500.000
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
![]()
![]()
Kim yaptı lan bunu .d

Josef gelsin diyenler bu tweeti nasıl hazmedecek.Belhanda ve bu adam aynı takımda oynayacak eğer gelirse birde.