Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rafael van der Vaart: "Transferlere ödenen miktarlar artık tehlikeli olmanın da ötesinde. Ajax'tan Hamburg'a 5 milyon euro'ya gittiğimde herkes beni tanıyordu. Şimdilerde ise benim bile tanımadığım oyuncular Watford'a 30 milyon euro'ya gidiyor." https://t.co/x2oIm3UHWV

yaa-1.jpg
de miral - de light tandemi olur mu

Bundan sonra diagne satılmalı yazan kuştur,baykuştur alın bakalım her şey çıksın kim ne?
Böyle bir saçmalık ömrümce görmedim,kendi değerini böyle baltalayan.

Beyler alakasız olacak ama şimdi kapıcı aradı gece sunroofu açık unutmuşum aracın içine biraz yağmur girmiş.. Otomatik vitese falan birşey yapar mı sizce öyle göl gibi değil dedi ama damla şeklinde ıslaklıklar varmış..

Everton Lokman'ı 18 milyon euroya Leipzig'e satmış. Onyekuru'yu elde tutmak isteyebilirler

Ulan Milliyet :asd:

Galatasaraylı yöneticiler Falcao konusunda hata yapmak istemiyor. “Yeni bir Jardel vakası yaratmamalıyız. Falcao’ya vermeyi düşündüğümüz yıllık ücret, takım arkadaşlarını rahatsız etmeyecek.” Milliyet

Olé

"Boca'nın gücü yetmedi Galatasaray'a satmadılar Şimdi araplar €20M veriyorlar Banega gider mi?

ulan bu monchi tam çakal ha!

1564048262349.webp

Burada başka Juan Fran'dan bahsediyor Ergin topçuları karıştırmış herhal

"Alanyaspor transfer çalışmalarına hız verdi. Kadrosunu güçlendirmek için çalışan turuncu yeşilliler son olarak sağ bek transferini gerçekleştiriyor. İspanyol Juan Francisco Moreno Fuertes ile anlaşan Alanyaspor, 30 yaşındaki sağ bek ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Başarılı futbolcunun bir iki gün içinde resmi imzayı atması bekleniyor. "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt