Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler alakasız olacak ama şimdi kapıcı aradı gece sunroofu açık unutmuşum aracın içine biraz yağmur girmiş.. Otomatik vitese falan birşey yapar mı sizce öyle göl gibi değil dedi ama damla şeklinde ıslaklıklar varmış..
Ben geçen yaz benim teknenin tavanını yenilettim. Toplam 3 gün sürmüştü iş, işçiler akşam dönerken branda çekmemişler, ikinci akşam da yağmur yağmıştı.

Normalde konsol su geçirmez olduğu hatta tuzlu suya dayanıklı olduğu halde resimdeki pervane kontrolörünü değiştirmek zorunda kaldım.

1564048671974.webp

Ben geçen yaz benim teknenin tavanını yenilettim. Toplam 3 gün sürmüştü iş, işçiler akşam dönerken branda çekmemişler, ikinci akşam da yağmur yağmıştı.

Normalde konsol su geçirmez olduğu hatta tuzlu suya dayanıklı olduğu halde resimdeki pervane kontrolörünü değiştirmek zorunda kaldım.

Ekli dosyayı görüntüle 52212

Hocam öyle birşey olduysa sçtk desene :)

buz gibi alaman birasi salla
Alkol bu havada iyi değil yaaa.... Vücut daha da soğukluk kaybediyor ve pişiyor.

Ayrıca sıcak havalarda içtim vakit şırıl şırıl ter akıyor bende :D sen Hollanda dan geliyorsa yak bir 420 havanın keyfini çıkar. Ayrıca komiktir ama 420 de aşırı terleme olayı nedense çözülüyor, normale dönüyor bende :D #medical

Veysel Sarı: "4,5 yıl önce bu mantık ve kafa yapısında olsaydım, belki hala Galatasaray'da oynuyordum"

Güvenç kurtar reyiz konuşuyor. Ceyda bile gülüyor. İçinden bu adam ne anlatıyor diyordur.

Alkol bu havada iyi değil yaaa.... Vücut daha da soğukluk kaybediyor ve pişiyor.

Ayrıca sıcak havalarda içtim vakit şırıl şırıl ter akıyor bende :D sen Hollanda dan geliyorsa yak bir 420 havanın keyfini çıkar. Ayrıca komiktir ama 420 de aşırı terleme olayı nedense çözülüyor, normale dönüyor bende :D #medical

420 sevmem reis ya

mdma speed lsd daha iyi bana gore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt