Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer istiyorum T
RAN
FSER
cnd.webp

ifadelerin ile çelişiyorsun.

Hey gidi Dursun başkanım. Daha haziran bitmeden Gomis,Belhanda ve Maicon'u şakkadanak satın almıştı. Şaşırdı millet.Hiç beklemedikleri bir hareketti.Hani borcu çoktu,nasıl alıyor? Demek ki paraları varmış dediler. Herkes pili bitecek diye düşündü ama ardından temmuzun ortasında Sevilla'dan bir Mariano bombası patlattı.Yetmedi Ağustos'da N'diaye, Fernando, Feghouli, Denayer. Çil yavrusu gibi dağılmıştı kuşlar.

Beşiktaş, bonservisi elinde olan sağ bek Douglas ile 3 yıllık anlaşma sağladı. (TRT Spor)

Albayrak'ın yurtdışı transfer görüşmeleri için harcanan uçak bileti paralarını fakir fukaraya yada öğrencilere dağıtsa kulüp en azından sevaba girer. :) Bir İtalya'ya gitti Ngatomo'yu zor bela aldı. Dubai seferi boş, Monaco seferi boş, İngiltere seferi boş.
Cebinden odemedigini nerden biliyosun oyle bos bos konusmalarla olmuyor o isler Cen ve Sukru icinde ayni seyler soyleniyordu Bu isleri cok kolay saniyorsunuz

Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi: "Douglas ile 3 yıllık anlaşma sağladık. İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek. Bir sorun çıkmazsa cumartesi günü Avusturya kampına katılacak." (TRT Spor)

bck bile oyuncu alıyor yavvv. başlatacam ha yangını

1564051985577.webp
twiter'da hata mı var olmayan RT'ler varmış gibi görünüyor , üstelik ben bu herifi takip bile etmiyorum benim timeline'da çıkıyor sürekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt