- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Douglas'ı almamamız iyi oldu bence yabancı sınırını idare eder bir beke ayırmak akıllıca değil bu sınırlamada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ihtiyaç listesiBu ne böyle türlü yapar gibi.
Mariano'nun defansı çok mu iyi. Yıllık bonuslarla yıllık 2,75 M € veriyoruz. Al 800 K ya Douglası 2M cebinde kalsın. Bak Falcaonun parasının 2M si çıktı bile![]()
O vakit seninle bir buluşalım ve hollanda nın anasını ağlatalım beraber heis.420 sevmem reis ya
mdma speed lsd daha iyi bana gore
Sonra sag tarafimiz otoban olsun.Mariano'nun defansı çok mu iyi. Yıllık bonuslarla yıllık 2,75 M € veriyoruz. Al 800 K ya Douglası 2M cebinde kalsın. Bak Falcaonun parasının 2M si çıktı bile![]()
Gitmiştim. Çok fena hatunlar var.Red light district gündüz açık mı?
Var adminim. Şükrü H. şu an Monaco'da 6 sayfalık sözleşmenin son detaylarını hallediyormuş. Gelen bilgiler o yönde.S . AFalcao yok mu?
Var adminim. Şükrü H. şu an Monaco'da 6 sayfalık sözleşmenin son detaylarını hallediyormuş. Gelen bilgiler o yönde.
siyah takım elbise içinde, beyaz gömlek , kırmızı kravat ve kızarmış bir apo hayalim varbunlar şenoru çok arayacaklar çok.
bi döneme kadar belli bi gazla gidecek olsalarda hafif bi streste zaten renkten renge giren apoyu komaya sokacaklar
Gitmiştim. Çok fena hatunlar var.
Gereksiz istekleri çıkarmıştır Şükrü. Coşalım :cimbom:13 sayfaydı, 6 sayfaya düşürmüşler demek ki. Olsun da coşalım.
Besiktasin kadrosu hala fenerden daha iyi benceBeşiktaş bitik ama bitik olduğunun farkında olarak transfer yapıyor. Fener aksine hiç bitik değillermiş gibi abanıyor. Beter olacaklar.