Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha 3 mesajı olan adama modlar bile kuş diyor yemeyelim birbirimizi. Niye kuş yazdığım belli.

Berkay'ın da yazdıkları fenerli bir eleman gibi o adamın da yazdıkları fenerli bir eleman gibi. Ona kuş denirse Berkay'a da kuş denir.
30'unda izmirdeyim seferihisar

maçan yerse görüşelim
bira içeriz öncesinde

Daha 3 mesajı olan adama modlar bile kuş diyor yemeyelim birbirimizi. Niye kuş yazdığım belli.

Berkay'ın da yazdıkları fenerli bir eleman gibi o adamın da yazdıkları fenerli bir eleman gibi. Ona kuş denirse Berkay'a da kuş denir.

Yeni uye olan uyeye kus denmesi normal.Samimi uyeler de birbirlerine kua diyebilir ama ben diyorum ki Berkay kus degil bizi ikna etti ama sen hala devam ediyorsun.Ben sana niye kendimi anlatamiyorum?Devam edersen konudan atacagim son ikazım.

Gsc’de bir klasiktir her yeni üyenin B.Saraçoğlu’nu kuş zannetmesi. Biraz zaman geçirince anlıyorlar Gs’li ve tuhaf bir insan olduğunu :D
saraçoğlu mevzusu şükrü saraçoğlundan kalma şükrü eski başbakan febeyi batmaktan kurtardı vefa gibi bir kulüp olacaklardı.Örtülü ödenekten yardım etti yetmedi gitti dereağzını falan bu 6222 lere verdi.Sanmaları normal

Neymarettin geldimi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

dalgasına demiyorum
ciddi oradayım

emanetsiz gelme bira eşliğinde izleyebiliriz
ama biralar senden sonuçta misafirim
Ciddi diyorum ben de Bursa'da olmazsam gelirim kesin. Güzel yerler biliyorum o taraflarda tam bira yudumlamalık. Biralar benden olsun hadi.

Emanete ihtiyacımız yok evelallah yiğen, çünkü emanetin ta kendisi doğuştan benim üzerimde.

Yeni uye olan uyeye kus denmesi normal.Samimi uyeler de birbirlerine kua diyebilir ama ben diyorum ki Berkay kus degil bizi ikna etti ama sen hala devam ediyorsun.Ben sana niye kendimi anlatamiyorum?Devam edersen konudan atacagim son ikazım.
tenor (1).gif

bu maçı sadece erencan için izliyorum hocadan transferler nerede kaldı 11 i gelmiş bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt