Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
@Vasfi Vural nerelerdesin modum kuruduk![]()
Sonunda sarı uye olarak gordum seni rengo. Uzun zamandir hicbir 'statü' yoktu sende. Soruyordum az daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Vasfi Vural nerelerdesin modum kuruduk![]()
Serdar Aziz fener taraftarının "Serdar cimbomun anasını ..." tezahüratlarına alkışlarla karşılık verdiği saniyelerde bile bu hissiyatının değişmemesi gerçek bir aşk olduğuna delalet ediyordu zaten.ediyor
ewtSerdar Aziz fener taraftarının "Serdar cimbomun anasını ..." tezahüratlarına alkışlarla karşılık verdiği saniyelerde bile bu hissiyatının değişmemesi gerçek bir aşk olduğuna delalet ediyordu zaten.
knk kamu spotu yaptı ama helal mangalları yanık bırakmayın dedi. yanan yangınlarda tahrip olan ormanlar yerine de yapılan binalara laf çaktı helalHerhangi bir park alaninda yasadigi mükemmel anisini anlattiktan sonra Falcao Galatasaray gelir yada gelmez der
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
knk kamu spotu yaptı ama helal mangalları yanık bırakmayın dedi. yanan yangınlarda tahrip olan ormanlar yerine de yapılan binalara laf çaktı helal

Kendisi demistiserinin hastalik olayini kim cikardi????????
hic komik degil sakaysa!!

ne hastaligi musap allah korusun?Kendisi demisti