Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Hoca 373626 aydır neden kameralara konuşmuyor onu da anlamıyorum
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an Şükrü Hanedar dahil bir ekip görüşmeleri yapıyor diye biliyorum benŞükrü Monaco’da değil mi zaten? Dönmemişti en son. İşi bitirip öyle gelsin.
Hee net mevzusuAyıp olur ya, o kadar karşılıklı gülücük emojisi paylaşmışlığımız var.
Kiz da beyin yok belli ki. Beyinsizlerle ugrasilmaz, zararli cikarsin.Ayıp olur ya, o kadar karşılıklı gülücük emojisi paylaşmışlığımız var.
Hazirlik macı rts insaf et.umarım bugünkü rezil futbol ve skor transferleri hızlandırır
baba ilkyarı 9 yedekle oynadık.2 yarı gördün full gençti takım.laf edilmez ama haklısın yine de.umarım bugünkü rezil futbol ve skor transferleri hızlandırır
Bak çocuk, bu takım güçlü olduğu zamanlarda, sahaya sarı kırmızılı formayla eşek çıksa kazanmak için yırtardı. Bunu göremediği için sallıyor herkes@Semih Ağlar bi de kalede kaleci yoktu de arkadaşlara
Çok gizli yürütüyorlar heralde. Burdan başka bir yerde çıkmadı Monaco çıkartmamız.Şu an Şükrü Hanedar dahil bir ekip görüşmeleri yapıyor diye biliyorum ben
Abdürrahim Albayrak dönmüş
sezonun başlamasına 12 gün kaldı iki tane can alıcı transferimiz muallakta şimdiye bitmiş olması lazımdı diagne nin satışına hiç girmiyorum hala satılmamış olması skandal bütün transferlerin önünde engel mitroglou da futbolu kafada bitirmiş gibi duruyor o da büyük sıkıntı teşkil ediyor 2 forvet yollayıp 2 forvet almak çok zor nasıl yapcaz bilmiyorumHazirlik macı rts insaf et.
haBak çocuk, bu takım güçlü olduğu zamanlarda, sahaya sarı kırmızılı formayla eşek çıksa kazanmak için yırtardı. Bunu göremediği için sallıyor herkes