Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca 373626 aydır neden kameralara konuşmuyor onu da anlamıyorum

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fazla emoji kullanan kizlarda beyin yok

net bilgidir

Şu kahrolası FFP den ne zaman kurtulacağız biz
Para var transfer yapamıyoruz işe bak mk

Hayvan gibi ciğerli, birebirde binde bir çalım yiyen ön libero, takımda kalitesiyle fark yaratacak, kadife ayaklı, Sneijder -1 bir 10 numara, Falcao kalibresinde kalite bir 9 numara şart. Bunlar alınırsa bu takım ŞL'de 1'den fazla maç kazanabilir, yoksa yine Aralık sonu gibi Fener'le maç sonu demeç yarışına gireriz. Bunu alacak yönetim var mı yok ama bir umuttur yazıyor insan.

Hazirlik macı rts insaf et.
sezonun başlamasına 12 gün kaldı iki tane can alıcı transferimiz muallakta şimdiye bitmiş olması lazımdı diagne nin satışına hiç girmiyorum hala satılmamış olması skandal bütün transferlerin önünde engel mitroglou da futbolu kafada bitirmiş gibi duruyor o da büyük sıkıntı teşkil ediyor 2 forvet yollayıp 2 forvet almak çok zor nasıl yapcaz bilmiyorum

Bak çocuk, bu takım güçlü olduğu zamanlarda, sahaya sarı kırmızılı formayla eşek çıksa kazanmak için yırtardı. Bunu göremediği için sallıyor herkes
ha :geek: iyi de ahmet ve ismailden ne beklenir....100.kez yazıyorum ilkyarı 9 yedek ,2.yarı full genç....ama umursamadılar dogru,bilhassa oyuna 2.yarı giren sahadaki 2 as oyuncu mariano,nagatamo ve yedek mitroglu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt