Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçı tekrar detaylıca izledim ve genç oyuncularımızın kendi adıma analizini yaptım.
Defanstan başlarsak;

✓Ozornvafor--> Bana göre iyi yer tutuyor ve yere sağlam basıyor.Stil olarak Varane'ye benziyor.Kimse yanlış anlamasın seviye olarak değil tabiki. Duruşu bile umut vaadediyor.

✓Gökay Güney--> Oyun soğuduktan sonra girdi. İyi veya kötü diyemem.

Orta Saha;

✓Mustafa Kapı-->Defanstan top almaya çalıştı.Ayağı yumuşak ama fiziği çok kötü.Bana göre bu sene forma şansı bulamaz.

✓Atalay Babacan-->En beğendiğim gençler arasındaydı.Kafasını kaldırıp takımı yönetmeye çalıştı ve top dağıttı.Üzerine gidilse belki bişeyler çıkar.

✓Metehan Mertöz-->Meşhur 61 nolu oyuncu.Evet futbolcu olarak topçu tip var diyebileceğimiz bir görünümü vardı.Birkaç tane atak girişimi ve çalımı vardı.Beğendim ama çok fazla süre alamadı

✓Ali Yavuz Kol-->Gençler arasında en beğendiğim oyuncuydu bu maçta.Sahada duruşu güven verdi.Mariano ve orta saha ile pas bağlantısı kurup boşlukları değerlendirdi.Birkaç maç oynasa birden seviye yükseltebilir. Şutlarına da bakmak lazım ama bana ümit verdi.

Forvet;

✓Erencan Yardımcı-->Arayan isteyen bir yapısı var. Boyu uzun ama fiziği çok zayıf. Geliştirmesi gerekiyor ama fena oynamadı.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şırdan Dolması Tarifi'nin Yapılışı
  1. İçi temizlenmiş şırdanların önce her iki yüzü de soğuk suyla, sonra sıcak suyla defalarca yıkanır.
  2. İyice temizlendikten sonra bir kaç saat tuzlu ve limonlu suda bekletilir ve yeniden yıkanır.
  3. Soğanlar küçük küçük doğranır.
  4. Pirinç ve diğer malzemeler eklenerek karıştırılır.
  5. Malzemeler, şırdanlara el yordamıyla doldurulur.
  6. Bütün şırdanlar doldurulduktan sonra tencereye yerleştirilir. 60 dakika pişirilir.
  7. üzerine bolca kimyon dökülerek servis edilir. Afiyet olsun.
Falcao beklerken biraz bilgi paylasayim dedim

Ben bilirim bu gülüş yıllık 7 milyonu cebime attım gülüşü. Hayırlı olsun beyler
images (8).webp

Monaco'ya gidip bizim için niye imza atsın ki
Önce sağlık kontrolünden geçirmek gerekmiyor mu

Maçı tekrar detaylıca izledim ve genç oyuncularımızın kendi adıma analizini yaptım.
Defanstan başlarsak;

✓Ozornvafor--> Bana göre iyi yer tutuyor ve yere sağlam basıyor.Stil olarak Varane'ye benziyor.Kimse yanlış anlamasın seviye olarak değil tabiki. Duruşu bile umut vaadediyor.

✓Gökay Güney--> Oyun soğuduktan sonra girdi. İyi veya kötü diyemem.

Orta Saha;

✓Mustafa Kapı-->Defanstan top almaya çalıştı.Ayağı yumuşak ama fiziği çok kötü.Bana göre bu sene forma şansı bulamaz.

✓Atalay Babacan-->En beğendiğim gençler arasındaydı.Kafasını kaldırıp takımı yönetmeye çalıştı ve top dağıttı.Üzerine gidilse belki bişeyler çıkar.

✓Metehan Mertöz-->Meşhur 61 nolu oyuncu.Evet futbolcu olarak topçu tip var diyebileceğimiz bir görünümü vardı.Birkaç tane atak girişimi ve çalımı vardı.Beğendim ama çok fazla süre alamadı

✓Ali Yavuz Kol-->Gençler arasında en beğendiğim oyuncuydu bu maçta.Sahada duruşu güven verdi.Mariano ve orta saha ile pas bağlantısı kurup boşlukları değerlendirdi.Birkaç maç oynasa birden seviye yükseltebilir. Şutlarına da bakmak lazım ama bana ümit verdi.

Forvet;

✓Erencan Yardımcı-->Arayan isteyen bir yapısı var. Boyu uzun ama fiziği çok zayıf. Geliştirmesi gerekiyor ama fena oynamadı.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adem için den analiz alalım rengim

ali yavuzun takımı hücuma taşması ahahahhahha:love:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt