Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera
marcao
luyindama
mariano ya da linnes
nagatamo
shcnederlin ya da wanyama
seri
belhanda
feghouli
babel
falcao

yedekler

onyekuru
ihenachio ya da kiralık samatta (mariano giderse)
donk
şener
jimy
emre mor
ertugrul
okan koçuk
ışık kaan
süleyman luş
gökay
abdulsamed (iyileşince hoca a takımda şans verir )
selcuk inan
halil dervişoglu
mehmet özcan

oyyy yedeklere de aşık oldum.ozornwafor,diagne ve mitroglu gidiyor.6 numara,falcao ve onyekuru geliyor.mariano da giderse 2.forvet geliyor.
6 numara,falcao,2.forvet,onyekuru,emre mor,mehmet özcan ve halil dervisoglu bekleniyor.

3 sene üst üste şampiyon olan takım sayısı oldukça az. Bu sene çok dikkatli olmalıyız. İşimiz oldukça zor.
Geçen sene nasıl geçti biliyoruz.
Yapmamız gereken inşallah 2 forvetten kurtulup (diagne ve mitroglu) yerine 2 şahane forvet
Sağlam bir orta saha
Ve defansa iyi bir yedek.
Bu transferler yapılırsa ve deplasman oyunumuz gelişirse zor olan arka arkaya 3. Şampiyonluğa ulaşabiliriz.

VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Twitterdaki hesaplar prim yapacaklar ya
Haberi işlerine geldiği gibi kırpıyorlar
Yazık..

EAWhbzyW4AYSRcW.webp

:red:

Yedek kulübemiz hala çok zayıf.

Bel bağlayacağımız sadece Jimmy ve Babel/Onyekuru olacak anlaşılan.

Falcao'nun derdi başka

Radamel Falcao'nun yeni takımını belirlemede ilk tercihinin maddi değil, ailevi konular olduğu ortaya çıktı.

Monaco’da uzun yıllar eşi ve üç kızıyla birlikte mutlu bir yaşam süren deneyimli oyuncunun, bu rahatlığı arayacağı öğrenildi. Ailesinin rahat edeceği, çocuklarının eğitim sorunu çekmeyeceği bir şehirde yaşamak isteyen Kolombiyalı futbolcunun, teklifleri yapan takımlar kadar bu kulüplerin bulundukları şehirleri de dikkatle incelediği, detaylı bilgi topladığı belirlendi.

falcao-yakın gibi
shcnederlin- ortsahaya en büyük adaymıs gurpegiye göre.zaten anlasıldı dediler ama bekletilyomuş.
emre mor -bi şekilde çözülecek
halil dervişoglu-istendi ama resmi teklif yapmamısız,hollanda basını
mehmet özcan-yeni teklif yapacakmısız-iha
onyekuru- premier ligde transfer dönemi 7-8 agustosta kapanıyo-benim aldıgım duyum geldiği yönünde ama yabancı sayısı çözülmeliymiş
samatta-bu hafta maca cıkacagına söz vermiş hocasına-kiralık opsiyon-belcika basını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt