Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne gülperiymis arkadas amma reklam yaptiniz

mustafa cengiz bile emre mor icin kap bekliyoruz dedi

siz daha gülperinin dediklerine inaniyorsunuz

transfer olur olmaz ama ortada kesinlikle bir beceriksizlik var

diagne gibi bi herifin daha sözlesmeli topcumuz olmasi kabul edilebilir bir sey degil

ayrica kostas mitroglu gibi bitmis bir adam su hazirlik maclarinda bile yedek basliyorsa sorun var demektir

Koca hafta bitiyor, hiçbir halt yok orta saha için. Diagne içinde. Herkes tatil moduna almış.

ne gülperiymis arkadas amma reklam yaptiniz

mustafa cengiz bile emre mor icin kap bekliyoruz dedi

siz daha gülperinin dediklerine inaniyorsunuz

transfer olur olmaz ama ortada kesinlikle bir beceriksizlik var

diagne gibi bi herifin daha sözlesmeli topcumuz olmasi kabul edilebilir bir sey degil

ayrica kostas mitroglu gibi bitmis bir adam su hazirlik maclarinda bile yedek basliyorsa sorun var demektir

murhan stateeeeee

Sanırım gerginlik olabilir.Ben çıkıyorum. İyi nöbetler.
Çok çabuk alınıyorsun Levent abi. Bu kadar her şeye alıngan olman hele hele büyük çoğunluğun birbirini tanımadığı bir İnternet ortamında sağlıklı değil diye düşünüyorum her ne kadar bunu yorumlamak bana kalmasada.

Mesela yalanımı söyler misin?

Lafin gelisi yalan dolan.

2-3 sey biliyorsunuz ama onu söyleyene kadar millete eziyet cektiriyorsunuz.

Bu bizim millete mahsus bisey, hemen bi havalara girmeler falan filan...

O yüzden tek gercek gurrpegi, cünkü tek mütevazi kalbilen o su dönemde.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Al sana magazin ozaman falcao neden eşi ile dönmedi ayrılıyor mu...:-)
Falcao Kolombiyaya annesine gidiyor. Karısıyla annesi konuşmadığı için ben bi gidip iki gün kalayım döneyim demiş. Karısı da tamam geç kalma demiş uğurlamış. Hemen dedikodu üretmeyelim

Yav magazini falan boşverin şimdi. Üst düzey yöneticilerimizle Monaco’ya transfer çıkarması yapıyoruz fakat bir Allah’ın kulu haber yapmıyor. Kimse duymamış. Bunu konuşalım biraz.

Sizleri meseleyi muhacereyi mantıklı bir şekilde ele almanızı rica ediyorum arkadaşlar , 1 Ağustos'a kadar tatili olan biri eşini çoluğunu çocuğunu ve tatilini yarıda bırakırda apar topar bir yerlere gider mi ? Ve giderse bunun bir sebebi olmalı değil mi ? :)
Muhtemelen menajeri tarafından çağrılmış ve önemli mevzular konuşulucaktır hakkımızda hayırlı olmasını temenni ediyoruz tabi ki .

Lafin gelisi yalan dolan.

2-3 sey biliyorsunuz ama onu söyleyene kadar millete eziyet cektiriyorsunuz.

Bu bizim millete mahsus bisey, hemen bi havalara girmeler falan filan...

O yüzden tek gercek gurrpegi, cünkü tek mütevazi kalbilen o su dönemde.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Böyle yapa yapa bütün Duyumcular teker teker gidiyor.

Sonra burda haber olmayınca sıkılıyorsunuz. Transfer konuşmayalım da ne yapalım. Bin tane iğrenç espiri mı atayım buraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt