- 2 Temmuz 2011
- 137.440
- 58.520
- 5.488
falcao harbiden buraya geliyo olmasın babyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Havaya girme ? Mesela nasıl bir şekilde havaya girdiğimi öğrenmek isterim. Alınganlık için sormuyorum. Şimdi ben sana yalancı desem zoruna gitmez mi? Yada sinirlenmez misin? Samimi cevap ver lütfen mahir? Ki gurrpegi denilen arkadaş tenezzül edip millete cevap bile vermiyor. Her neyse iyi geceler.Lafin gelisi yalan dolan.
2-3 sey biliyorsunuz ama onu söyleyene kadar millete eziyet cektiriyorsunuz.
Bu bizim millete mahsus bisey, hemen bi havalara girmeler falan filan...
O yüzden tek gercek gurrpegi, cünkü tek mütevazi kalbilen o su dönemde.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Birisi her ozel mesaja cevap veriyo demişti abi sozlukteHavaya girme ? Mesela nasıl bir şekilde havaya girdiğimi öğrenmek isterim. Alınganlık için sormuyorum. Şimdi ben sana yalancı desem zoruna gitmez mi? Yada sinirlenmez misin? Samimi cevap ver lütfen mahir? Ki gurrpegi denilen arkadaş tenezzül edip millete cevap bile vermiyor. Her neyse iyi geceler.
Aslında arka tarafın yarısını Emre Mor yarısını Banega yapsam daha doğru olacaktı galibakaleyede falcaoyu yazsaydın yaw. ayıp olmuş
Konu dışı ama güzel bi flood
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son dakika
Ekli dosyayı görüntüle 52347
Bu adama da gülüp eğlenmiştik ama dediğini tutturmasın
26 temmuza girdik ve Falcao şu an uçakta![]()
Belki de yönetim işler çabuk hallolsun taraftar sabırsızlanıyor diye hemen ne varsa almıştırsergen son twiti görünce kontrolu kaybeder
halbukı koskoca falçao ekonomıdemı ucar
lan bende istikbalden almıştım evin her şeyini yaw.
lanet
kaliteli ürünleri ama
Suan varlik fonunda