Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa da ki haberler hakkında Ligue 1 hesabı en doğru haberi verir bu arada. Çok sağlamlar. Bitince ilk onlar yazar heralde.

Diagne'ye 20 gol attıran sistem falan yok.
O gollerin bizde olduğu gibi 5-6 tanesi penaltıdan.
Kalanların da 3-4 tanesi hariç hiçbiri forvet ve beceri golü değil.
Ne yani şans mı diyorsun bu gollere diyeceksiniz.
Evet hakikaten şans yani evet adamı tamamen gömmüyorum ama aynı sayıda gol atan Gomis ile arasındaki fark Ronaldo ile Andre Silva arasındaki fark gibi.
Gomis'in gollerinin hepsi klas hepsi forvet golüydü.
Bize geldi 10 civarı gol attı.
Yine penaltı yine saçma sapan goller.
Emre Akbaba ile attığı golü hatırlayın.Akbaba bile gülmüştü.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugun buralar ya alev alir yada kufurden cok kisi gider.

cunku bugun Abdur ve basinin sohbeti var

Beyler sıkıntı yapmayın mendes işin içindeyse ve komisyonu koparacaksa, falcao onun istediği takıma gider bu kadar net diyorum .. içim rahat benim ama asıl takıldığım wanyama yada ona benzer bir oyuncuya ihtiyacımız var banega gibi oyunu yönlendirecek bir orta saha şefine ihtiyacımız var belhandadan bir cacık olmaz.

"Çin'den teklif alan Falcao, Avrupa'da memnun. Porto'ya ek olarak, Galatasaray Falcao'da daha da ısrarcı. Müzakereler bonservis isteği üzerine tökezledi. Ancak maaş yükünü hafifletmek isteyen Monaco, Falcao'nun bonservissiz ayrılmasına izin verebilir."

"Çin'den teklif alan Falcao, Avrupa'da memnun. Porto'ya ek olarak, Galatasaray Falcao'da daha da ısrarcı. Müzakereler bonservis isteği üzerine tökezledi. Ancak maaş yükünü hafifletmek isteyen Monaco, Falcao'nun bonservissiz ayrılmasına izin verebilir."

Cin reddeti
ABD reddeti
Porto fazla forvet var, ve maasina asla odeyemezler

ho?

son bişey...3 gün önce falcao maliyetliydi ali naciye göre ama şimdi anlaştık ona göre falcaoyla.ama andre silvayı alamadıkları için önce serbest bırakacaklardı şimdi bonservis istiyolar ona göre.ahmet bulut çözecek bla bla bla..

andre silvaya 20 -30 milyonu zaten biz verecektik monacoya ,o yüzden falcaoyu serbest bırakacaklardı ilkin : )))

muhabirlerimiz neden saçma haber yapıyo..falcao için detayları görüşür haftaya ahmet bulut.olay bu bana göre.

Beyler sıkıntı yapmayın mendes işin içindeyse ve komisyonu koparacaksa, falcao onun istediği takıma gider bu kadar net diyorum .. içim rahat benim ama asıl takıldığım wanyama yada ona benzer bir oyuncuya ihtiyacımız var banega gibi oyunu yönlendirecek bir orta saha şefine ihtiyacımız var belhandadan bir cacık olmaz.
Delinin şeyini belledigi gibi belhandayi bellemissiniz kafaniza,belhanda olmayınca takım hücuma çıkamıyor hadi geçtim son başakşehir şampiyonluk maçında yaptıklarını damı görmedin.

portekiz basını 2-3 kere falcaoyla ilgisi yok dedi portonun.zaten 4 forvetleri var şuan.maliyetli hepsi de.biz falcao ile anlastık,yine herkesin dediği gibi monaco maaştan kurtulmak istediği için serbest bırkacak falcaoyu

biara nice den danilo barbosa ismi gündeme gelmişti tam aradığımız önlibero ilgileniyormuyuz acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt