Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
ahmet çalık diyince gözlerim fırladıVolkan Kılıç’ın tweetleri yasaklanabilir mi?
Bu güne kadar sadece 1 kez bile sağlam bilgi verdiğini ne gördüm ne duydum ne okudum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmet çalık diyince gözlerim fırladıVolkan Kılıç’ın tweetleri yasaklanabilir mi?
Bu güne kadar sadece 1 kez bile sağlam bilgi verdiğini ne gördüm ne duydum ne okudum.
morgan ( wanyama ) - seri
belhanda
bu orta 3lü kurulsun, varsın ileride Diagne oynamaya devam etsin sorun yok.
Geçme nâmerd köprüsünden ko aparsın su seni, Yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan senibelhanda ile diagne kalsın istersen dünyanın en iyi orta ikilisini koy gene fayda etmez. Bu adamların oyunu nasıl bozduklarının hala farkında değilsiniz.Çok enteresan.
alinan katki sifira yakin ödenen paraya göreDiagne,Eren,Donk ve Yekta transferlerinde Kasımpaşa toplam 24M € bonservis ödemişiz.
sadece donk 5 m luk performans verdi .s 19m nerede başkanalinan katki sifira yakin ödenen paraya göre
1 haftadır aynı muhabbet dönüyorNezaman gideriz aşkım?
‘Önümüzdeki hafta gideriz ya bi gün’
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA
ÖNÜZMÜDEKİ HAFTA
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA
Önümüzdeki hafta Ahmet Bulut görüşecekmiş.
Önümüzdeki hafta niye görüşüyorsun abi? Bizi ciddiye almıyor musunuz? Hafta sonu görüş? Bu akşam görüş?
‘Tamam ya hallederiz şey yaparız önümüzdeki hafta bi ara görüşürüz’
Böyle bir şey yok ya.
ahmet çalığı izlememe sebep olan luyindama yı özlemle anıyorumMuslera
Luyindama
Seri
Feghouli
Belhanda
nerdesiniz ulannn tatilin sırası mı şimdi
Tam da sırası... Adamlar sezonun ardından milli takımda okadar maç yaptı. Tatil yapmasınlar da tüm sezon sakat sakat dolansınlar.Muslera
Luyindama
Seri
Feghouli
Belhanda
nerdesiniz ulannn tatilin sırası mı şimdi
kaç verdik acaba
vergisiz 6 gayet iyi iş6 işte. Vergisiz 6.