Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl bir kadro kurulur bilmiyorum ama bu sene artık top bizdeyken futbolcularımızın çiviyle oldukları yere çakılmış gibi sabit durmalarını, sürekli markajda kalmalarını görmek istemiyorum. Daha dinamik, daha hareketli, yer değiştirebilen, gezen bir hücum hattı, orta saha istiyorum. Çok mu şey istiyorum?
Ekli dosyayı görüntüle 52387
Ben de kornerlerdeki ön direk organizasyonundan vazgeçilmesini istiyorum

Ndiaye ligin son kritik haftalarında formayı Donk'a bırakmıştı zaten lokomotif maçı hariç başka bir maçta hiç ekstra performans vermedi Fernando'da sakatlanmadan önce cok iyiyken sakatlık sonrası ikili mücadeleler de korkarak giriyordu bence 1 seviye de degil 3-4 seviye atlatır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
josef de 6 aydır sakat hatırlatırım rengim ne vereceği meçhul şuan da onunda

Muslera
Mariano
-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Josef
Feghouli-Belhanda-Seri-Babel
Falcao
Yanii hiç fena değil tabi gönül Wanyama'yı istiyor ama Josef maalesef gelecek gibi ...

o değilde baya 30 ve üzeri topçumuz olacak 11 de orası biraz sıkıntılı :S

Fernando - ndiaye den

Josef - seri ye

Güçlendik mi dersiniz?

Bence güçlendik. Fernando iyi bir oyuncu ama orta sahaya sertlik katmıyor. Ayrıca çok top kapmıyor. Josef sert bir oyuncu, top çalan skora da katkı veren biri.

Ndiaye'den beklediğimizi alamadık. Orta sahada top dağıtımını yapamadı. Topu çıkarmakta, ileri uça kanata aktarmakta sıkıntı yaşadık. En iyi yaptığı işlerden biri olan topla çıkışlarında etkili değildi. Seri ise üst düzey pas oyununa yatkın bir isim. Berbat Fulham da bile en fazla topla buluşan isimdi. Bu topun daha fazla bizde olması demek.

Fernando - Ndiaye ikilisinin geçen sezon puanı: 5,5

Josef - Seri ikilisinden ise bu sezon 7.5 puanlık oyun bekliyorum

bu ali naci aşkı nerden geliyor anlamıyorum adam aleni dursun yönetimi yalakasıydı nevzattan farkı daha sinsi

siz bu herifin kıcından ayrılmıyorsunuz

tinerci taraftarı olan seten dısında heps fasa fiso

setende hocayla cidden yakın bir kişi

ali naci dediginiz adama fatih hoca randevu bile vermez

o değilde baya 30 ve üzeri topçumuz olacak 11 de orası biraz sıkıntılı :S
Yani reis maalesef öyle ama Mariano&Nagatomo ikilisinin çok uzun Galatasaray kariyeri olmayacak bu son seneleri, Josef büyük ihtimalle kiralık gelir sonra biraz daha bahane bulmam gerekirse Feghouli ve Belhanda 29 yaşında :asd:

Ama işte Babel'i alıp 3 yıllık sözleşme imzalamak saçmalık ...

josefin en sevdiğim özelliği şutu vs yok ama ilginç bir gol sezisi var ön liberoya göre.

en az 4 gol 2 asistlik bir katkı yapacaktır muhakkak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt