Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben josefin oyunculuğunda değilim ki ortasahaya oturacak bir isim olabileceğini de düşünüyorum. orta sahamızda belhanda ve seri gibi çok iyi iki pasör var ve 6 noya josef gibi sert fiziği yerinde kazma olmayan oyuncu da iyi olabilir lakin karakter ve bize zamanında ettiği küfürden dolayı bende istemiyorum ben oraya wanyama istiyorum ama olmaz ise ve josef gelirse Fatih hocamın sözünün üstüne söz de söylenmez. morganın josefden aşırı artıları yok biraz daha ayağı iyi olabilir lakin fiziksel mücadele bakımından da josef önde ama dediğim gibi josefi istemem ama hocamın lafının üstüne de laf söylemek bizim haddimize değil

hocam kusura bakma da gökay güneyi oynatırım yine de almam josefi

Şampiyon olamadın mı yada Şampiyonlar liginde erken havlu attın mı başlarsınız söylenmeye. Oraya buraya galiz küfürler yagdırırsınız.

Josef kötü oyuncu değil. Ha şunu da adım gibi biliyorum. Josef lige çok iyi oynayarak başlasa herkes Josef'ci olur.

Şampiyon olamadın mı yada Şampiyonlar liginde erken havlu attın mı başlarsınız söylenmeye. Oraya buraya galiz küfürler yagdırırsınız.

Josef kötü oyuncu değil. Ha şunu da adım gibi biliyorum. Josef lige çok iyi oynayarak başlasa herkes Josef'ci olur.
slimani gibi oynarsa da kimse şaşırmaz :D ?

hala istedik diyorsun ya nasıl bu kadar emin oluyorsun

Josef'in Bjk'ye gideceği haberleri de çıkmıştı Josef twitter'dan yalanlamıştı anında.Bizle de adı uzun süredir geçiyor.Hala yalanlama gelmedi.Falcao'ya da mesaj atmış.Gelir gelmez bilmiyorum ama ilgimiz var bence.

verilen kaynakların alayı için burda zamanında kolpacı denilmedi mi Fatih hocanın josef gibi bir sığırı istediğine inanmıyorum.

Burda Emre Bari renkdaşımız hava limanında Josef ile karşılaşıyor. Josef ile konuşmasında Josef kendisini Fatih Terimin aradığını söylüyor. Gelirse kendisi anlatsın.

Josef ve Falcao gelirse, bizden yasli ilk 11 olan takim olurmu SL de?

Mariano kalir ve ilk 11 de olursa, yas ortalamasi herhalde 29,x -30 arasi olzr.

Josef bize gol attığında çılgınlar gibi sevinip fener armayı sırada içten öpmüş birisi yalnız.

Pro olsa neyse derdim de adam kendisini orası ile özdeşleşmiş birisi.

Oyuncu kalitesi tartışılır. Okadar kötü de değil. Ama daha iyisi ve gencini o mevki için bulmak okadar zor olmamalı. Dünyada önlibero çokluğu mevcut

Josef'in Bjk'ye gideceği haberleri de çıkmıştı Josef twitter'dan yalanlamıştı anında.Bizle de adı uzun süredir geçiyor.Hala yalanlama gelmedi.Falcao'ya da mesaj atmış.Gelir gelmez bilmiyorum ama ilgimiz var bence.
Belki de istenmediğini bildiği için bizi kudurtmaya çalışıyor.

hala josef josef .bu kahpe cocugu gelirse ana avrat saydırırım.portodan arkadaş olaiblirler falcao ile.instagrama ne yazdıgı ilgilendirmiyo beni.gurpegi en büyük aday scnederlin dedi.ona bakarım.ligue 1 hesabı da yazdı.

kulübünün bırakmadıgı bi futbolcu için boş beleş haberler dönüyo

Tartışılması gereken konu Josef’in futbolculuğu ve bize ne katabileceği olmalı.Herkes herkes için neler söylüyor.Geldiğinde Türkiye’nin en büyük takımına geldim dese eleştirenlerin çoğunluğu orgazm olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt