Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye ligin son kritik haftalarında formayı Donk'a bırakmıştı zaten lokomotif maçı hariç başka bir maçta hiç ekstra performans vermedi Fernando'da sakatlanmadan önce cok iyiyken sakatlık sonrası ikili mücadeleler de korkarak giriyordu bence 1 seviye de degil 3-4 seviye atlatır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
süper ligde standart deplasmanlarda bile ezilen fernando ndiaye orta sahasindan herhangi bi orta sahaya gecis yapmak bile seviye atlamaya es degerdir bence. fernandonun 4-5 iyi maci varsa ndiayenin 5-6 iyi maci vardi.

Josef bize gol attığında çılgınlar gibi sevinip fener armayı sırada içten öpmüş birisi yalnız.

Pro olsa neyse derdim de adam kendisini orası ile özdeşleşmiş birisi.

Oyuncu kalitesi tartışılır. Okadar kötü de değil. Ama daha iyisi ve gencini o mevki için bulmak okadar zor olmamalı. Dünyada önlibero çokluğu mevcut

istanbuldan ayrılırken bizim stadın önünden geçtiğindxe resim çekip birseyler yazmıştı. o zaman baya uyuz olmuştum.

bugun en cok güldüğüm haber yagız denen kolpacının bizim büyük ihtimalle anlastıgımız ama daha iyileri için beklettiğimiz shnederlini fenere yazmasıydı.

josefin en sevdiğim özelliği şutu vs yok ama ilginç bir gol sezisi var ön liberoya göre.

en az 4 gol 2 asistlik bir katkı yapacaktır muhakkak
8142 dakikada 10 gol 5 asistlik performans göstermis. bu da 90 mac demek. 90/15=6. 34/6= 5.67 yani ortalama 5-6 macta josef süper ligde skoru degistirmis. dedigin istastigi yakalamasi kuvvetle muhtemeldir.

Josef bize gol attığında çılgınlar gibi sevinip fener armayı sırada içten öpmüş birisi yalnız.

Pro olsa neyse derdim de adam kendisini orası ile özdeşleşmiş birisi.

Oyuncu kalitesi tartışılır. Okadar kötü de değil. Ama daha iyisi ve gencini o mevki için bulmak okadar zor olmamalı. Dünyada önlibero çokluğu mevcut
DANILO BARBOSA aradigimiz adam

1564153706640.webp

deniz türüc'e 1 milyon tl bonservis bile veren olursa tez vakitte ülkeyi terk etmeleri hayirlarina olacaktir. bu kadar kepaze bi transfer daha olamaz. emre akbabadan akillanmadilar daha kazik yemeye. kasimpasaya eren icin 4m vere vere bu hale geldik, daha kayserinin sidikli topcusunu istiyorlar

Adamın ismi kurtar ama beynini kurtaramamış ne yazık ki :(

Bide bu hocalık yapıyordu süper ligde demi eskiden...

Güvenç Kurtar:

"Marcao,Luyindama çok ağır
+
Mariano tam fiyasko
+
Marinao yerine M.Topal'ı alır oynatırım daha başarılı olur
+
Galatasaray'ın işi çok zor!"

seri artık bizim futbolcumuz. morgan ise yanına katılmaya en büyük adaylardan bir tanesi. 2019-2020 sezonunda bu ikiliyi yan yana oynatabilirsek, rakiplerimizi pas manyağı yapacağız. ve ayrıca fransızca konuştukları için belhanda, feghouli ve defansta luyindama ile daha rahat anlaşacaklardır.

gurpegi

hatırlatalım

a..a.. Galatasaray derken anadolu ajans demek istemedi o herif
Kaldı ki ahım şahım bi adam değil ucuz bi adam değil genç bir adam değil
Hepsinden öte ocaktan beri top yüzü görmemiş herif
Transfer edeceğimize ihtimal dahi vermiyorum

6 numaraya kim gelir bilmiyorum josef mi wanyama mı ama bartalinin sağlam kondisyon yüklediği hazırlık kampını kaçırıyor eğer lig başladığında alınacaksa 6 numara ekim ortasına anca kendine gelir o yüzden isim fark etmez bir an önce gelip 2 hafta takımla çalışsın yeter

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt