Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degil monako bonservissiz verecek mi bu adami
Menajerler uğraşıyormuş

Bizimkiler Ausburg'u kesmemiş heralde şimdi yine maç yapıyorlar.
Vs Villarreal
Yayın: Trtspor.

Bu trt sacma sapan takımların hazırlık maclarini yayınlayarak ne yapmak amacındadır?

hoca liverpool ve ajax'ı model alıyor derken bir anda küçük city tribine girdik. savunmadan pasla çıkan ve topa çok sahip olan bir takım oluşturma çabası var bariz. takımdaki yabancıların hepsi, belki linnes hariç, bu sisteme fazlasıyla uyuyor.
22 Temmuz 2019 11:18 · noblesseoblige

Schneiderlin için yapılan bir yorum sözlükte. Ben de çok istiyorum bu adamı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben futbolculuğunu beğenmekle birlikte sadece Josef değil hiçbir rakip eskisi futbolcu görmek istemiyorum takımda. Babel ve Şener bile fazla. Sadece Babel yeterliydi. Ayrıca Josef vukuatlı bir futbolcu. Ve Fatih Terim'den veto yiyeceğini düşünüyorum bu transferin son aşamaya bile gelmiş olsa.

Hocanın onayı olmadan ilginenmemizi veya transferin son aşamaya kadar gelmesini ne kadar gercekci buluyorsun?

Levent Bey için , büyük Galatasarayın büyük taraftarının en asil duygularıyla oynadığı için ceza verilme yasa tasarısını siz sevgili forumda ki renkdaşlarımızın onayına sunuyorum arkadaşlar .Nihai kararı forumumuzun kolluk kuvvetleri vericektir

Eyşan

- Eljif Elmas: "Napoli'nin Şampiyonlar Ligi’nde olması, buraya gelme nedenlerimden biriydi. İnanılmaz bir turnuva umarım tamamında oynayabilirim."

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

adı geçen oyuncular arasında doğru kişilerden birisi kendisidir.

alfred duncan da değil gustavo leonardo cuellar gallego da.

bizim önceliğimiz cl değil, lig. seneye de şampiyon olup 35-40m'luk pastayı almak istiyorsak cl'de çeyrek final vb fanteziler yerine lig şampiyonluğuna odaklanmalıyız.

ligde şampiyon olmak için de deplasman oyununu çözmemiz gerek.

buradaki sıkıntı da geçen sene görüldüğü üzere, basan-pres yapan oyuncu eksikliği değil, geçiş oyununu oynayamamız.

ndiaye sıfıra yakın pas yeteneği, sırtı dönük oynayamaması
ve oyun görüşü ile merhem olmadı.

bu bölgede sırtı dönük top alıp, dönüp pas alışverişini başlatacak, gerektiğinde isabetli uzun toplar ile rakibin dengesini bozacak adam lazım.

morgan da bu roller için ideal sayılabilecek bir isim.

defansif olarak inanılmaz pres yapmasa, top kapmasa da olur. oyun zekası ve nerede duracağını bilmesi bile lig için yeterli olur.

cl için de gerekirse donk kullanılabilir ekstra defansif ihtiyaçlar için.
22 Temmuz 2019 13:30 · kralingecesi

Bir Schneiderlin yorumu daha

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt