Turgut Yıldızcan
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2019
- 106
- 83
- 223
Göz falan kırpmış renkdaş baksana manası çok derin galiba .Nude atıyorlar özelden galiba
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göz falan kırpmış renkdaş baksana manası çok derin galiba .Nude atıyorlar özelden galiba
4 e felan yatsın zaten o kadar değil
Ben asıl şeyi merak ettim
Bizimkiler şu an forvet için Falcao işine mi daldılar yoksa bir taraftan Samatta'ya felan uğraşıyorlar mı
Yanlış düşünüyorsun. Ulaşamadığım için buraya attım. Son görülen yer burası olduğu için, eğer öyle düşünüyorsanız. Gerekirse bir müddet ara verebilirim.Cezaya ben karar veremem de şahsi fikrim forumdaki ilgi biraz hoşuna gittiğinden nöbete attın diye düşünüyorum.
buradaki sıkıntı da geçen sene görüldüğü üzere, basan-pres yapan oyuncu eksikliği değil, geçiş oyununu oynayamamız.
ndiaye sıfıra yakın pas yeteneği, sırtı dönük oynayamaması
ve oyun görüşü ile merhem olmadı.
bu bölgede sırtı dönük top alıp, dönüp pas alışverişini başlatacak, gerektiğinde isabetli uzun toplar ile rakibin dengesini bozacak adam lazım.
morgan da bu roller için ideal sayılabilecek bir isim.
defansif olarak inanılmaz pres yapmasa, top kapmasa da olur. oyun zekası ve nerede duracağını bilmesi bile lig için yeterli olur.
Yanlış düşünüyorsun. Ulaşamadığım için buraya attım. Son görülen yer burası olduğu için, eğer öyle düşünüyorsanız. Gerekirse bir müddet ara verebilirim.
bu anlattigi seri, chaiderling degil
Göz falan kırpmış renkdaş baksana manası çok derin galiba .
Alındığımı nereden çıkarttınız yahuBu kadar alınacak ne var yahu? Her üyeye yaZdıklarını sanada yazdılar hatta şöyle diyelim başka biri olsa çoktan en kötü konudan atılırdı.
Yazık yahuEyşan
- Eljif Elmas: "Napoli'nin Şampiyonlar Ligi’nde olması, buraya gelme nedenlerimden biriydi. İnanılmaz bir turnuva umarım tamamında oynayabilirim."

Geldiğimden beri bana asılıyorsun renkdaş ama ben senin bildiğin erkeklerden değilim çok serttimdir ihtiyatlı davranmanı öneriirimturgut naber yawrum
harikasınGeldiğimden beri bana asılıyorsun renkdaş ama ben senin bildiğin erkeklerden değilim çok serttimdir ihtiyatlı davranmanı öneriirim