Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezaya ben karar veremem de şahsi fikrim forumdaki ilgi biraz hoşuna gittiğinden nöbete attın diye düşünüyorum.
Yanlış düşünüyorsun. Ulaşamadığım için buraya attım. Son görülen yer burası olduğu için, eğer öyle düşünüyorsanız. Gerekirse bir müddet ara verebilirim.

buradaki sıkıntı da geçen sene görüldüğü üzere, basan-pres yapan oyuncu eksikliği değil, geçiş oyununu oynayamamız.

ndiaye sıfıra yakın pas yeteneği, sırtı dönük oynayamaması
ve oyun görüşü ile merhem olmadı.

bu bölgede sırtı dönük top alıp, dönüp pas alışverişini başlatacak, gerektiğinde isabetli uzun toplar ile rakibin dengesini bozacak adam lazım.

morgan da bu roller için ideal sayılabilecek bir isim.

defansif olarak inanılmaz pres yapmasa, top kapmasa da olur. oyun zekası ve nerede duracağını bilmesi bile lig için yeterli olur.

bu anlattigi seri, chaiderling degil

43 yaşında adam ne ilgisi bekliyecek ya en sık girilen konu diye buraya yazmıştır büyütmelik bir durum yok bence.

Yanlış düşünüyorsun. Ulaşamadığım için buraya attım. Son görülen yer burası olduğu için, eğer öyle düşünüyorsanız. Gerekirse bir müddet ara verebilirim.

Bu kadar alınacak ne var yahu? Her üyeye yaZdıklarını sanada yazdılar hatta şöyle diyelim başka biri olsa çoktan en kötü konudan atılırdı.

Morgan bence aradigimiz adam degil. Aradigimiz adam josef tipinde ama josef kazmanin teki. Bize sert ama ayagi da iyi olan bir adam lazim

19:05 de geçtiğine göre bugün de giden gelen olmayacak. Ben günlük israf edeceğim süreyi fazlasıyla tamamladım, size başarılar.

Gidem soğanlı menemen yapam hiç değilse o karın doyuruyor.

Kasimpasa's top sellings since 2015 are as follows:

Player Club Season Transfer fee (Euro)
Mbaye Diagne Galatasaray 2018-2019 10 million
Trezeguet Aston Villa 2019-2020 10 million
Eren Derdiyok Galatasaray 2016-2017 4 million
Ryan Babel Al-Ain 2015-2016 2.5 million
Ryan Donk Galatasaray 2015-2016 2.5 million
Ozer Hurmaci Trabzonspor 2015-2016 1.5 million
Samuel Eduok Buyuksehir Belediye Erzurumspor 2018-2019 400,

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt