Neden bonservissiz versin adamlar yildiz forvetiniO degil monako bonservissiz verecek mi bu adami
Menajerler uğraşıyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden bonservissiz versin adamlar yildiz forvetiniO degil monako bonservissiz verecek mi bu adami
Menajerler uğraşıyormuş
doğrudur beşiktaş maçlarının aksine fener maçlarında varlık gösteremediFernando bu maçta sakatlıktan yeni çıkmıştı ama
@Uğur Karakullukçu Bugün Falcao aslında 35 yaşında falan diye bir şeyler zırvaladın algı yaratma yok öyle bir şey kapiş?
Josef şerefsizine bu formayı layık görenleride gördük ya. Kaptan bile yaparsınız siz o adiyi
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Neden 53?53 yaşındayım 35 yıldır transfer gündemini takip ederim daha bir kere kampa yetişen transfer görmedim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
falcao yalanladı diye hatırlıyorum o yaş muhabbetini
Teyyare ile yolculuk etmiyon diye mi hae ustada karsi bu tutumun?Cezaya ben karar veremem de şahsi fikrim forumdaki ilgi biraz hoşuna gittiğinden nöbete attın diye düşünüyorum.
53 yaşındayım 35 yıldır transfer gündemini takip ederim daha bir kere kampa yetişen transfer görmedim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri transferini hangi menajer yaptı acaba bizim beceriksiz iş bilmez iş bitiremez amatör yönetimin yapmadığı belli
Teyyare ile yolculuk etmiyon diye mi hae ustada karsi bu tutumun?