Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye bukadar karamsar bugun forum ben anlamiyorum?

Sanki ilk kez transferde gec kalindi, bu her sene ayni. Kim baskan olsun, kim teknik adam olsun, transferler gec kaliyor.

Biz en hazir takimiz, bir tane as forvet bir tane 6 numara aldikmi tamamdir.

Ya geyik yapıyoruz da, söz konusu oyuncu elite bir oyuncuysa 45 de sürer 60 da
Lan 300k bir daire satın alacaksın emlakcisi bilmemnesi derken 2 ay sürüyor
Haa b planı olması olayına katılıyorum ama bizler bir şey bilmiyoruz, emin ol gazeteciler ve duyumcular da işkembeden sallıyor, belki bir plan-b var.
Hepsini görüp tecrübe edeceğiz yani. Ben en çok hocaya güveniyorum.
Hocaya hepimiz guveniyoruz ama transfer komitesine zerre guvenimiz var mi ? Fatih terim degilmiydi bunlara isyan eden ? Renkdaş falcao insallah olur ama sonunda hüsran olursak cidden hic bir hevesimiz kalmaz. Bu kadar ugrasiyosan medyada falcao ile gorusuyoruz diyosan 3 e 5 e bakmicaksin artik. Şu saatten sonra kimse neden bu kadar para verdin demez. Alamazsan eger isyan cikar

ulan yapacağınız 2 tane transfer ya

cagneyi madem 10a aldık diye diretiyor apo bulsun bi tane peşin 10 veren klüp de sözde zararsız satsın ama yok illa 15 teklif bekliyorsunuz çünkü o 10un arkası da var

daha çok beklersiniz tabi 15 falan
15 istemelerinin sebebi giren kazığın 15 olması zaten bu cok bariz. Yoksa aman cagneden kâr edelim diye düşünecek halleri yok.

Hasan'ın yeni saç modeli güzelmiş

8932140cb5f445bbc54d852eb8e79ac8.jpg

Josef gelmesin Josef. Büyük yıkım olur, Arda Turan gelsin Josef gelmesin o derece.

Oha.

İnanmam.

İngiliz futbolcu Türkiye de gelecek, hem de Lazcity şehrine HA

zamanında Kevin Campbell gelmişti. Sturridge kadar olmasa da ünlü bir golcüydü. Bence normal bu transfer.. PL'de kimse almaz kendisini.

Championship'te bu yaşta oynamaz istemez. Senelerdir sürekli sakat. Avrupa'nın büyük takımları da almaz.

@Onur Yücel

Bugun forumda yangin havasi, var sence dogrumu?

biz yangin yapiyorsak, sikeciler ve kargalar ne durumda acaba?

zamanında Kevin Campbell gelmişti. Sturridge kadar olmasa da ünlü bir golcüydü. Bence normal bu transfer.. PL'de kimse almaz kendisini.

Championship'te bu yaşta oynamaz istemez. Senelerdir sürekli sakat. Avrupa'nın büyük takımları da almaz.

4 hafta oynar, guzel goller atar sonra sakatlik ve yatis

Babel için söylediğimi Falcao için de düşünüyorum.

Böyle adamlar üç yıllık sözleşme, imza parası ve yüksek yıllık maaş isterler.

Kesinlikle alınmamalı. Hızlı bir oyuncu değildi ama son yıllarda gözle görülür şekilde yavaşladı. Şu yaşından itibaren çok daha hızlı bir düşüş yaşayacak.

İlk yıl sağlam katkı gösterse bile sonraki iki yıl maaş yükü çok koyacak. Toplam üç yıllık maliyetinin 18 milyon Euro’dan aşağı olmayacağını düşünüyorum.

Bu tip transferler Galatasaray çapında takımlar için çok yanlış. Genç ve ileride bonservis kazanabileceğin oyunculara yönelmelisin.

Beşiktaş'tan Galatasaray'a flaş transfer çalımı! Forvete dünya yıldızı...

Akşam'ın haberine göre Son olarak Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Marsilya'da forma giyen İtalyan golcü Mario Balotelli, Beşiktaş'ın radarına girdi. Haberde; Abdullah Avcı'nın, Güven Yalçın'ı kanatta oynatmayı planladığı belirtilirken deneyimli teknik direktörün Burak Yılmaz dışında bir forvetin daha kadroda bulunmasını istediği vurgulandı.

Hocaya hepimiz guveniyoruz ama transfer komitesine zerre guvenimiz var mi ? Fatih terim degilmiydi bunlara isyan eden ? Renkdaş falcao insallah olur ama sonunda hüsran olursak cidden hic bir hevesimiz kalmaz. Bu kadar ugrasiyosan medyada falcao ile gorusuyoruz diyosan 3 e 5 e bakmicaksin artik. Şu saatten sonra kimse neden bu kadar para verdin demez. Alamazsan eger isyan cikar
Ben duyumcu falan değilim 35 yıllık taraftar tecrubemle düşünüyorum ki bence GS Falcao'yu aldı bile. Çok yaşadık bu süreçleri çok. Hatta GS Falcao'yu geçen sene de çok istedi de olmadı. Baya baya ciddi girişimler oldu Gomis'in gidişinden sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt