Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes senin gibi düşünürse olamayız. Bizim kesinlikle rehavete kapılmamamız gerek.
Şikeciler toplama takim oldular.uyum saglanana kadar kendilerini orta siralarda bulurlar.kaldi ki ilk 6 hafta fiksturleri cok zor.
Bjk desen yeni td. Sistem maaş vs.derken erken koparlar diye dusunuyorum
Basaksehir de yine yeni td vs.zor is
Trabzon da baskiyi kaldiramaz ligin 2.yarisi kopar giderler.

Bu dusuncem Falcao ve iyi bir 6 numara alinmasi halinde gecerli tabi renkdaş

su sturidge hakkinda buyuk buyuk konusorlar ya deli oluyorum ingiliz oyuncu ne zaman tr ye gelmis oyalar oyalar baska takima gider

Hoca hazirlik maclarindan sonra basina konusurdu normalde.Kotu bir sey dememek icim konusmadi herhalde.

Şuan gollük bir pas attın ama yazmıcam. Yemek sepetinin ne kadara satıldığından haberin var mı senin? İş kurmadan hazır 20-30 milyon pazarı olan bir sektör söyle? Dışarıda hayat varken gezmek eğlenmek varken neden buradasın? Galatasaray’ın sana 1 gram maddi menfaatini söyleyebilir misin? Ama karını sevgilini sevdiğin gibi seviyorsun uğruna kavga bile edebiliyorsun. Böylesine bir Pazar’ı değerlendirmeyip, yüzde 70-80 i Nike a kalıyorken forma alın demek bence aptallık. Kısıtlı zekayla dalga geçmeye çalışıyorsunuz ya acaba kim daha komik oluyor merak ediyorum
sex shop iyi fikir
sarı lacivert doll satarız

Sneijder dedik de.. halen dün gibi Drogba nın ilk maçını hatırlıyorum.

Bilmiyorum o olayı bilen var mi. Ama rakip kaleci maçtan evvel demeç vermişti.

Drogba inşallah ilk bana gol.atmaz.diye.
Filmin sonu belli... Sadece Drogba atabilir idi o kafa golünü...**

Sneijder ve Drogba nın ilk maça çıkmalarını beklemek... Anlatılmaz bir duygu

**

Galatasaray yönetimi, Falcao'nun yıllık 6 milyon Euro'luk maaşını düşürmeye çalışıyor. Transferdeki ilk amaç Falcao'yu bedelsiz kiralamak. Monaco ise bir bonservis bedeli talep ediyor. (Volkan Kılıç / TRT Spor)

Bu adam resmen komedi ya, utanmadan her ay maas aliyor ayi oglu ayi
Bunu benim 5 yaşındaki yeğenimde biliyor.
Utanmaz herifler. Bide yayına bağlanıyorlar matah bişi anlatcak sanki

Eskişehirde Mehmet Özcan var, madem para var üzerine 1 mil. daha koy Denizin yerine hem onu hem Emre Moru çok rahat alırsın. Bak o zaman seneye yabancı değil yerli sınırı getirirler .
Genç oyuncu alinsin tabi ama yerli genç transferine karşiyim.ya kendin yetiştireceksin ya da yabanci gençlere yoneleceksin bence.anadoludan gelen gençlerde mental eksikligi oluyor.deniz direk katki saglayabilir diye dusunuyorum.

Galatasaray yönetimi, Falcao'nun yıllık 6 milyon Euro'luk maaşını düşürmeye çalışıyor. Transferdeki ilk amaç Falcao'yu bedelsiz kiralamak. Monaco ise bir bonservis bedeli talep ediyor. (Volkan Kılıç / TRT Spor)

Bu adam resmen komedi ya, utanmadan her ay maas aliyor ayi oglu ayi
Utanmadan eski bilinen olayı pişirip pişirip yeni birşey gibi gösteriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt