Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikeciler toplama takim oldular.uyum saglanana kadar kendilerini orta siralarda bulurlar.kaldi ki ilk 6 hafta fiksturleri cok zor.
Bjk desen yeni td. Sistem maaş vs.derken erken koparlar diye dusunuyorum
Basaksehir de yine yeni td vs.zor is
Trabzon da baskiyi kaldiramaz ligin 2.yarisi kopar giderler.

Bu dusuncem Falcao ve iyi bir 6 numara alinmasi halinde gecerli tabi renkdaş
Ersun hızlı gidecek b. Ku seyrek düşecektir. Sonlara doğru sendeler. Trabzon bu sene birşeyler yapacak gibi. Herkes kenetlendi. Bjk yi ben de hiç favori görmüyorum ama belli de olmaz avcı yı büyük takımda görmedik hiç. Okan İn da sağı solu belli olmaz...

Bakalım net konuşmamak gerekir yine de... Ben de en büyük adayın biz olduğumuzu düşünüyorum hem de şu kadrolarla bile en büyük aday biziz diyebilirim ama sezon uzun ne olacağı belli olmaz.

Şuan gollük bir pas attın ama yazmıcam. Yemek sepetinin ne kadara satıldığından haberin var mı senin? İş kurmadan hazır 20-30 milyon pazarı olan bir sektör söyle? Dışarıda hayat varken gezmek eğlenmek varken neden buradasın? Galatasaray’ın sana 1 gram maddi menfaatini söyleyebilir misin? Ama karını sevgilini sevdiğin gibi seviyorsun uğruna kavga bile edebiliyorsun. Böylesine bir Pazar’ı değerlendirmeyip, yüzde 70-80 i Nike a kalıyorken forma alın demek bence aptallık. Kısıtlı zekayla dalga geçmeye çalışıyorsunuz ya acaba kim daha komik oluyor merak ediyorum
Bu yüzden forma almıyorum paranın çok küçük bölümü kulübe gidiyor .verilen paraya oranla kulübe yaptığım destek çok az.dursun demişti bir formadan 20 lira kazanıyoruz diye.200 lira vercem kulübün kasasına 20 lira gircek pek mantıklı değil gibi

Sneijder dedik de.. halen dün gibi Drogba nın ilk maçını hatırlıyorum.

Bilmiyorum o olayı bilen var mi. Ama rakip kaleci maçtan evvel demeç vermişti.

Drogba inşallah ilk bana gol.atmaz.diye.
Filmin sonu belli... Sadece Drogba atabilir idi o kafa golünü...**

Sneijder ve Drogba nın ilk maça çıkmalarını beklemek... Anlatılmaz bir duygu

**

Oğuz Dağlaroğlu
Dağlaroğlu, Galatasaray maçı öncesinde bir açıklama yaparak "Alex'in ardından Drogba'dan da 'ilk golü' yemek istemiyorum" demişti.

Bu arada Sosa'nın da ilk golü Oğuz'a olmuş.

Falcao
Samatta
Banega
Cuellar/Wanyama/Schneiderlin
Onyekuru
Emre mor
Mehmet özcan
Ertuğrul ersoy
38 gün içinde bunlardan kaçı gelir acaba

Sneijder dedik de.. halen dün gibi Drogba nın ilk maçını hatırlıyorum.

Bilmiyorum o olayı bilen var mi. Ama rakip kaleci maçtan evvel demeç vermişti.

Drogba inşallah ilk bana gol.atmaz.diye.
Filmin sonu belli... Sadece Drogba atabilir idi o kafa golünü...**

Sneijder ve Drogba nın ilk maça çıkmalarını beklemek... Anlatılmaz bir duygu

**

arkadaki polisler de fotoğraf çekiyorlar. basına fotoğraf satıyorlar galiba.

As topcular nasil kamp yesin millet tatil yaparken adamlar turnuva oynadi yorgun adeleye yuklememi yapilir adam direk sakatlanir siz klubun kotulugunumu isttliyorsunuz tum sezonun uzerine turnuva oynamak buyuk is

Ben de onu diyorum işte Afrika kupası , Asya kupası , Amerika kupası falan hep bize denk geliyor topçularımızın çoğu hep buralardan olduğundan yaz hep sıkıntı oluyor bizim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt