- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Zulfo ağa da patladı ha.. Ağanın b.ku üzerine b.k olmaz sanmıştım
Sen de bizden olmuşsun artık reis

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zulfo ağa da patladı ha.. Ağanın b.ku üzerine b.k olmaz sanmıştım

Aklıma 4-5 tane siyahi ve ufak tefek sarışın bi hatunun olduğu resim caps gibi bişi vardı, o geldi![]()

Sen de bizden olmuşsun artık reis![]()
Transfer eksikliği ayarlarimizla oynadı be renktas. Ruh sagligimiz icin acil bir Falcao, Banega ve Emre Mor sart oglu sart![]()

kaynak kadir
Bu video yu hakikaten izleyen var mı aramızda
falcao geldiğinde bizim genç forvetler çok gelişir. nasıl burak drogba sayesinde gücüne güç kattıysa buda öyle olacaktır
Benim içim kaldirmaz acirim kiza diye izlemedim renkdaşBu video yu hakikaten izleyen var mı aramızda
Villarreal bize kaç atarBizim 4 yediğimiz Augsburg'a, Villareal bugün 6 tane atmış.
drogba buraktan birseyler ogrenmistir benceöyle birşey olduğunu zannetmiyorum burak 4-5 sene öncesinden başlayarak hemen her yıl üstüne koyarak gidiyordu
Takım komple tatilde renkdaş, nefret ettim şu Africa cup yok America cup lanet geldin yaaaBizim 4 yediğimiz Augsburg'a, Villareal bugün 6 tane atmış.
Düz mantık; 10Villarreal bize kaç atar
america cup yelken yarısı degil miTakım komple tatilde renkdaş, nefret ettim şu Africa cup yok America cup lanet geldin yaaa
fb ve auidi cup deyince direk aklıma bu resim geldiBu video yu hakikaten izleyen var mı aramızda

Napalim kamp mi yapmayalim afrika kupasi var diyeSimdi ilk 11'den 7 kisi yok. biz ne anladik bu yükleme kampindan yedekleri sisirmekten baska bana biri bunu izah edebilir mi?
Fuzuli masraf yurt disinda yedek topcular icin.