Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine bir hafta sonuna geldik. Ptesi sabahına kadar bir haber çıkmaz. Ben daha hafta sonu transfer açıkladığımızı hatırlamıyorum. Cümleten hayırlı akşamlar.
Eğer yarın Albayrak basın toplantısı yapacaksa, öncesinde açıklarlar bişey varsa yolsa çokl potlar kırar

Üstad -de'ler ve -la'lardan anlayamadım postu.
Telefondan yazarken böyle şeyler olabiliyor.
Diyorum ki Burak ile Selçuk maaşlarını Wesley'in yüksek maaşına istinaden aldılar. Yani Wesley'in maaşına laf eden oldu. Anlatabildim mi?

Ronaldo'nun kankasi olmus Merih. Cok uyanik cocuk. Keser bence.

De Ligt kötü de basladi kendi kalesine gol atti.

Akdenizin cevresinde buyuyen insanlar daha cok cana yakin ve sicak oluyor diye bir tez var. Ronaldo mesela cok cana yakin diye bilinir. Hollanda ve Iskandinav ulkelerdeki insanlar ise daha soğuk ve profesyonel takılırlar. Mesela Ronaldo bizde olsaydi Abdurrahime hasta olabilirdi. Lakin De Ligt Abdurrahimden hic haz etmezdi bana gore. Bu ne yalaka yılışık tip derdi galiba :D

bu arada valencia para konusunda sıkıntı yaşamazsa her türlü alır falcaoyu

valencia isterken bize dönüp bakmaz

güzel şehir, la liga, şampiyonlar ligi

Sneijder dedik de.. halen dün gibi Drogba nın ilk maçını hatırlıyorum.

Bilmiyorum o olayı bilen var mi. Ama rakip kaleci maçtan evvel demeç vermişti.

Drogba inşallah ilk bana gol.atmaz.diye.
Filmin sonu belli... Sadece Drogba atabilir idi o kafa golünü...**

Sneijder ve Drogba nın ilk maça çıkmalarını beklemek... Anlatılmaz bir duygu

**
Ayrıca stoperlere sorulmuştu Drogbayı nasıl tutacaksın diye " ikimiz de Drogbayı tutacağız" diye demeç vermişlerdi.

Sonuç : Drogba iki Akhisar stoperinin arasından bam diye kafayı vuruyor

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Radamel Falcao Portekiz’de.

Andre Silva transferini tamamlayamayan Monaco, Falcao'yu Portekiz’deki kampa dahil etti. https://t.co/auKnDP4ABw
Yakarız bu gezegeni

e9fd5ae774e2f67fe059de49f29aaee3.jpg

Akdenizin cevresinde buyuyen insanlar daha cok cana yakin ve sicak oluyor diye bir tez var. Ronaldo mesela cok cana yakin diye bilinir. Hollanda ve Iskandinav ulkelerdeki insanlar ise daha soğuk ve profesyonel takılırlar. Mesela Ronaldo bizde olsaydi Abdurrahime hasta olabilirdi. Lakin De Ligt Abdurrahimden hic haz etmezdi bana gore. Bu ne yalaka yılışık tip derdi galiba :D
akdenizliyim ama abdurrahimden haz etmiyorum

bu arada valencia para konusunda sıkıntı yaşamazsa her türlü alır falcaoyu

valencia isterken bize dönüp bakmaz

güzel şehir, la liga, şampiyonlar ligi
İşte tamda o yüzden işini erken bitircen, bizim öyle bekleme rest çekme gibi bir lüksümüz yok. Emre Mor içinde aynısı söyleniyor. Gelir elinoğlu atar 3-5 bişi alır gider. Bizde burda sinirden deliririz.

şu an miami'de saat 20.00, hala 25 temmuz.
video 5 saat önce gelse desek 25 temmuz 15.00 civarı oluyor.

geçmiş uçak seferlerini bulamadım ama gelecektekilere baktım.

miami - türkiye seferi yapan uçaklar hep akşam kalkıyor.
16.30'da miami - porto seferleri var.

adam çok net porto'ya uçuyor.

Radamel Falcao Portekiz’de.

Andre Silva transferini tamamlayamayan Monaco, Falcao'yu Portekiz’deki kampa dahil etti. https://t.co/auKnDP4ABw

şaşırtmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt