Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akdenizin cevresinde buyuyen insanlar daha cok cana yakin ve sicak oluyor diye bir tez var. Ronaldo mesela cok cana yakin diye bilinir. Hollanda ve Iskandinav ulkelerdeki insanlar ise daha soğuk ve profesyonel takılırlar. Mesela Ronaldo bizde olsaydi Abdurrahime hasta olabilirdi. Lakin De Ligt Abdurrahimden hic haz etmezdi bana gore. Bu ne yalaka yılışık tip derdi galiba :D
Haklisin. Mesela yurtdisinda da türkler genelde italyanlar, ispanyollar veya kuzey afrikalilar ile takilirlar.

Ayrica Barca Instragramdan Griezmann vs takip ediyorum o ve Umtiti mesela baya sicakkanli relaks tipler. Senin dedigine uyuyor yani.

Merih, Ronaldo'dan cok sey ögrenebilir belli ki penalti atmayi da ögrenmis simdiden :)

5cbb68400f254414a845dd9a.jpg

Falcao falan hikaye tek gercek var o da MBAYE

‘Diagne, Bartelli’nin elimde makine olur len’

Derken, sezona yine kamp yapmadan girecek baş belası M’Baye.

Afrika kupasının ta 6222.

Ben dedim bahaneler cikmaya basladi yavastan taraftari alistiriyorlar bu transfer olmayacak diye.

Adam Kupa Amerikada oynadı , ondan dolayı tatili uzadı.
Kampa dahil edilmeme sebebi buydu yüksek ihtimalle.
Neden büyüttünüz ki bu olayı bu kadar ?

zalcaonun kampa katilmasi gayet dogal

aynisina diagne de yapacak

Beyler diagne bu kadar medya ve tribün baskısının altında ezilmeseydi hazır ve mental olarak sağlam bir diagne 10 tanede gol atsa ,son 10 maçta takımın vites artırmasının bence baş aktörüdür, bu takıma faydalı olur işte yapar. Bu cagne schalke ve benfica maçlarında sahada olsaydı ,efektif ayaklarımız belhanda fegholi onyekuru çok rahat skor üretirdi

Yaprak gibi bunu başımıza bela ettiler.

Galatasarayda oynaması sadece hayal olan amelelere 6 aylık performansıyla tutup 13 milyon bayılırsan gerektiğinden fazla değer verirsen alırsın belayı başına.

Ama bizdeki zihniyet ve taraftar akıllanmaz aynı tipler burda Seri gelmeden önce Mensah gelsin diye yalvarıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt