Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet özcanı tanımıyordum videolarını izledim gerçekten zekaasıyla oynayan ve sülük gibi yapışan bir tarzı var. Çok hoşuma gitti inşallah olur. Genç oyuncu alıyorsan böyle olacak. Bizim şapalaklar gibi değil

Fırsat transferleri, yıldız transferleri bizim mızmızlara 3 beden büyük geliyor. Şans geldiği an hızlı hareket edip yapıştıracaksın öyle transferleri.

Misal, Büyük başkan Ünal Aysal Sneijder’i 15 dakikada aldığını söylemişti. Ağzını 2 hafta ayırsa şimdikiler gibi nah alırdık Sneijder’i

Transfer markette nden bakılıp yazılan günün oyuncusu naigolan.

Bu medya tam boş ya. Bugün hangi oyuncuyu yazalım diyorlar.

A.albayrak diagne 8 teklif var diyor ya, siz her oyuncuya gidip teklif yapıyorsunuz birde kiralık. Bu iki denkleme bakılırsa

Many many yok yok ...

Fırsat transferleri, yıldız transferleri bizim mızmızlara 3 beden büyük geliyor. Şans geldiği an hızlı hareket edip yapıştıracaksın öyle transferleri.

Misal, Büyük başkan Ünal Aysal Sneijder’i 15 dakikada aldığını söylemişti. Ağzını 2 hafta ayırsa şimdikiler gibi nah alırdık Sneijder’i
Seri’yi aldık ya. Şu ana kadar yılın transferi. Ayrıca fırsat transferi. Dünyadan haberin yok heralde.

Seri’yi aldık ya. Şu ana kadar yılın transferi. Ayrıca fırsat transferi. Dünyadan haberin yok heralde.
Yıldız transferinden kastım Sneijder, Drogba, Falcao, Melo gibi oyuncular. Seri ne yapmis da onlarla aynı kategoriye girecek
Sneijder de 28 yaşında gelmişti, açıp kariyerlerini kıyasla istersen:)

Yıldız transferinden kastım Sneijder, Drogba, Falcao, Melo gibi oyuncular. Seri ne yapmis da onlarla aynı kategoriye girecek

Adam ismi gibi seri geldi, bişey yapmasina gerek yok bizde bu ağırdan alan yönetimler varken.

Diagne’yi 15’e satmayı bekleyip, Falcao’yu bedavaya almaya çalışan yönetime hayal gücünden dolayı bravo:) salak mı monaco

Kimseyi kimseyle kıyaslamıyorum. Fırsat transferi demişsin ben de sana fırsat transferinin ne olduğunu söylüyorum. Şu an ffp var, uefa kıskacı var. Öyle kafana göre Drogba Sneijder getiremezsin. O zamanlarda hiç bir kısıt yoktu. Boş konuşuyorsun

Hiçbir tarihi adı şanı olmayan karadeniz ekibi trabzon sturridge kovalıyor, ŞL takımı dünyanın tanıdığı koskoca Galatasaray’ın yöneticileri ağzı açık bekliyor.

Galatasaray ferrari ise yöneticileri clio symbol malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt