Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laf kalabalığı yapıyorsun farklı mesajlarımı karıştırıp.
Topal > donk ve selcuk. Evet
Bedava Sturridge > bu yönetimin alabileceği en iyi forvet.
Seri için de ne yapmış kim ki demedim yalan söyleyip kıvırma. super yıldız transferi değil dedim. Sneijder ile aynı yaşta geldi CV’lerini kıyasla yıldız transferi görmek sitiyorsan dedim
Topalı donkun önünde görmek de ne biliyim ya....

Nainggolan allah aşkına bu isim nerden çıktı adama yıllık 10m felan teklifler var deniliyordu

Bu isimleri kim ortaya atiyorsa cok zeki. Nainggolan ismi de 3-4 hafta götürür. Agustos sonuna kadar gideri var.

Haziran - temmuz arasi banega
Temmuz - agustos arasi falcao
Agustos - transfer sezonu sonu nainggolan

Gercekler adem büyük, selcuk inan, mbaye diagne...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Arkadaşlar son 3 aylık durumumuz aynı aslında..Diagne satılmadan adam alamayız. Fernando gitti sonra şak diye Seri'yi yapıştırdılar..Şu an forvet hattındaki adamlara 5 milyon eurodan fazla maaş ödüyoruz. Dolayısıyla adam gitmeden adam alınamaz.. Diagne Allahtan 2.3 milyon euro alıyor.. Eğer 3-4 milyon euro seviyesinde para bayılsalardı bu adamda hiçbir yere gitmezdi..

Falcao gelecek haberinden çok Diagne'nin gitmesiyle ilgili nöbet tutuyorum ben

Şu durumda bakarsak formayı alamayacağını söyleyebiliriz ama yabancı kuralında olası bir değişiklik için elimizi güçlendireceğini düşünüyorum. Ayrıca yanlış bilmiyorsam ortada da oynayabiliyor. Ben illaki deniz türüç demiyorum tabiki mesela mehmet özcan daha mantıklı olur. NE olursa olsun yerliye ihtiyaç var. Yarın lig başlayınca yine başlayacaklar kadroda yerli yok diye.

ben de bunu düşünüyorum renktaşım malum Erol bedir şikeciler ve bizi dürtüp dürtüp fiyat arttırmaya çalışıyor. 16 temmuz da iki gün önce "transfer 2-3 gün içinde belli olacak" dedi ki diğer kulüp acele ile fiyat yükseltsin.

Arkadaşlar son 3 aylık durumumuz aynı aslında..Diagne satılmadan adam alamayız. Fernando gitti sonra şak diye Seri'yi yapıştırdılar..Şu an forvet hattındaki adamlara 5 milyon eurodan fazla maaş ödüyoruz. Dolayısıyla adam gitmeden adam alınamaz.. Diagne Allahtan 2.3 milyon euro alıyor.. Eğer 3-4 milyon euro seviyesinde para bayılsalardı bu adamda hiçbir yere gitmezdi..

Falcao gelecek haberinden çok Diagne'nin gitmesiyle ilgili nöbet tutuyorum ben
ben her zaman demişimdir boşuna adam bekliyoruz diye bu sadece bu yıl ile ilgili değil her zaman böyle gitmesi gereken adam gitmiyorsa onun yerine boşuna bekliyorsun

Naigolan olmaz adam 8 noymus bize 6 lazimmis biz topali alalim yada hosifi onlar alti numara

Buni diyen arkadaslar dunya futbolunu hic izlemiyormu dun atleticodr 6 numarami vardi realde 6 numarami vardi

Zidani arayalim modric 8 sana 6 lazil topali al.diyelim

inşallah kendi başlığıma son kez entry giriyordum. kulübe zarar vermeyi isteyecek belki de son insanımdır. daha önce isim vererek bir şey yazmadım, yazmam da... ki artık bir şey yazmak da istemiyorum.
ikinci defa yazdığım "ver kırmızıyı" entrysi için kusura bakmayın. falcao'yu o maliyetlere hemen alırız diye düşünmüştüm.
27 Temmuz 2019 12:03 · gurrpegi

inşallah kendi başlığıma son kez entry giriyordum. kulübe zarar vermeyi isteyecek belki de son insanımdır. daha önce isim vererek bir şey yazmadım, yazmam da... ki artık bir şey yazmak da istemiyorum.
ikinci defa yazdığım "ver kırmızıyı" entrysi için kusura bakmayın. falcao'yu o maliyetlere hemen alırız diye düşünmüştüm.

nedemek istiyor anlamadim

bir kolpacı daha trip yapıp duyumcular diyarını terk etmiş. HO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt