Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet ozcani alırsa sapik fiko alır bizden teklif dahi gitmemiştir sonra davuthan gibi keşke biz alsaydık deriz o çocukta ciddi potansiyel var

Kime kaptiracaz merakla bekliyorum

Heryerde adamakilli duyumcularin başını yiyen fitne fesat ve kiskanclik dolu bir milletiz gercekten. Tez konusu olacak bir kafa yapimiz var. Kendi seviyemizi yukseltmek icin milleti gömmeye bayiliyoruz.

Gurrpegi de artik yalan oldu yani. Kaldik Zulfo agalarin eline

Şampiyon olan takımın oyuncularına teklif yok kendimiz satmak istiyoruz ama satamiyoruz
Yönetim başarısız gormuyormu acaba kendini

Daha Cagne gidecek DOS gelecek Luyindama Gelecek forvet gelecek of of of of

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Biz kimi istesek fener salça oluyor o yüzden falcao da bence cambaza bak yapıyorlar

Asıl hedef balotelli bence.

Heryerde adamakilli duyumcularin başını yiyen fitne fesat ve kiskanclik dolu bir milletiz gercekten. Tez konusu olacak bir kafa yapimiz var. Kendi seviyemizi yukseltmek icin milleti gömmeye bayiliyoruz.

Gurrpegi de artik yalan oldu yani. Kaldik Zulfo agalarin eline

Gurrpegi olayı nedir hocam? Sözlükte yazdığını biliyorum ama bu yıl çok duyuluyor adı. Ne bildi? Ben orayı kaçırdım. Bir de neden yalan oldu? Zahmet olmazsa bir bilgilendirebilir misin?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

xZN0Gn.jpg

Yahu bu yoneticiler bukadar mi saf?

Diagne 5m istiyorsa, al-nassre soylersin 500 sen ver 500 ben verim biterlim bu isi, yoksa elinde patlayacak.

sanki batacaz 500.000 verdikmi, fener hala kjaerin maasina oduyor

Marcao: "En büyük teşekkürü Fatih Terim'e etmeliyim. Bana güvendi, izledi ve getirdi. Galatasaray'a gelmek, kariyerimde inanılmaz büyük bir adımdı. Bu adımı da hocam sayesinde attım. Bir futbolcu için hocasının ona güvenmesi, hata yapsa bile kendisini desteklemesi çok önemli."

EAeGVjAXYAIhvUB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt