Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benhun arkadaşınki bitmiş. Baska bir konuda gordum. Benhun ve Ozgur arasinda gectigine gore bu durum ikisininde cezasi birbirine yakin olmasi lazim diye dusunuyorum (icerigi pek bilmeden). Yani intuitif onunda cezasi yakinda biter bitmeli diye dusunuyorum.

Ama boyle bir ortamda tekrar yazmak istermi, ondan emin degilim. Sahsen ben yazmak istemezdim artik @Hakan Duztepe
Anten ana bacı sövdü, nasıl eşit olsun?

Daha da barınamaz burada zaten almazlar.

Türkiye'de kaliteli acılı cips yok. Patos'un ki de çok yavan. Doritos kırmızıya bir türlü ısınamadım. Pringles acılıya paramız yetmiyor.

şunu keşfettim geçen biranın yanında iyi gidiyordu hafif yağlı.

ruffles-acili-super-boy-110-gr__1289884237822181.
ya kilosu 1 lira olan patatesi alip gramla cips yapip kilosu 20 liradan iteliyorlar

Artik bu adami satican belli bu diagne kopegi bizim takimla.maca cikamaz taraftar agzina sicar sat kurtul 3e 5 e bakma 2 3 milyon euro icin beklerseb alacak klup bulunmaz ondan sonra alacagin oyuncuyu alamazsin zararin daha buyuk olur

Yonetici yok takimda bu gercek adamlar elif copuni satabiliyor

Benhun arkadaşınki bitmiş. Baska bir konuda gordum. Benhun ve Ozgur arasinda gectigine gore bu durum ikisininde cezasi birbirine yakin olmasi lazim diye dusunuyorum (icerigi pek bilmeden). Yani intuitif onunda cezasi yakinda biter bitmeli diye dusunuyorum.

Ama boyle bir ortamda tekrar yazmak istermi, ondan emin degilim. Sahsen ben yazmak istemezdim artik @Hakan Duztepe
(icerigi pek bilmeden) aslında kendi cevabını kendin vermişsin.

İçeriğini bilmeden yorum yapma o zaman. Böyle yazarken size masum gelen yazılarınız sürekli bizi zan altında bırakıyor. Konu içinde yüz defa yazıldı Özgür'ün cezası ayrı diye. Gene yazayım Özgür bize küfür ettiği için ceza aldı. Hem de ağır bir küfür. Yoksa Benhun sövdüğü için değil. Çünkü konu Benhu olunca forumda adalet timsali kesilen herkes küfürü meşrulaştırıyor. Amacım Benhun'u savunmak değil. Fakat biri duyum veriyor diye nasıl oluyorsa başka bir insanın ailevi değerlerine küfür edebiliyor. Ve bu forumda normal karşılanıyor.

Özgür konusundan çok sıkıldım kendisinin size küfür etmesi karşılığında çok istiyorsanız cezasını açalım. Size küfür etsin sonra duyum versin, alkışı tutarsınız sizde. İstediğini ortam oluşmuş olur.

(icerigi pek bilmeden) aslında kendi cevabını kendin vermişsin.

İçeriğini bilmeden yorum yapma o zaman. Böyle yazarken size masum gelen yazılarınız sürekli bizi zan altında bırakıyor. Konu içinde yüz defa yazıldı Özgür'ün cezası ayrı diye. Gene yazayım Özgür bize küfür ettiği için ceza aldı. Hem de ağır bir küfür. Yoksa Benhun sövdüğü için değil. Çünkü konu Benhu olunca forumda adalet timsali kesilen herkes küfürü meşrulaştırıyor. Amacım Benhun'u savunmak değil. Fakat biri duyum veriyor diye nasıl oluyorsa başka bir insanın ailevi değerlerine küfür edebiliyor. Ve bu forumda normal karşılanıyor.

Özgür konusundan çok sıkıldım kendisinin size küfür etmesi karşılığında çok istiyorsanız cezasını açalım. Size küfür etsin sonra duyum versin, alkışı tutarsınız sizde. İstediğini ortam oluşmuş olur.
Pöf suç sizde ama birazda. Benhun mikserine müdehaleyi çok geç yaptınız. Bir kaç kişi dahil ortada bir olay yokken gereksiz yüklenildi. Ha ana avrat küfür etmesi kendi..... 'lığı. 10 katı iade edilsin zaten. Tanıdık/üst rütbe olunca toleranslar çok artıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt