Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[B]TRT Spor[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]trtspor[/B]
Takip et@trtspor adlı kişiyi takip et
Daha fazla
#SICAKGELİŞME ''Şu an itibariyle herhangi bir gelişme yok. Medyada çıkan haberler doğru değil. Ancak 5 saat sonra ne olur bilemeyiz. Menajerler kulüplerle görüşüyor.''

yani bu acıklamayı kurumsal bir tv kanalı sosyal medya bölümü mü yapıyor harbiden. 10 yaşında youtuber olma hayalindeki veletlermi calışıyor trtde

Seneye kesin yabancı sınırlaması gelecek gibi duruyor. Deniz , Ertuğrul belki Topal ve Arda bunun işareti gibi duruyor. Seneye zaten Mariano , Nagotomo , Seri , Mitroglou, Donk sözleşmesi bitiyor.

Deniz iyidir ya. Hollanda alt yapılı.

Hepinizi cebinden çıkarır. Pas oyununda etkili olur. Boş yapmayın. Hadi gelin üstüme sonuna kadar savunurum argümanlarla.

Oha, bir de CL/UEFA'Ya kadro bildirirken 4 tane homegrown bildirmemiz lazım(en azından ilerideki senelerde böyle olacak cezamız bitince),

homegrown bile sayılmıyor mu Deniz, aynı Akbaba gibi?

Sezona boyle baslarsak kimse sasirmasin, olur mu olur

Muslera
Mariano-Luyi-Marcao-Naga
Donk-Seri-Belhanda
Deniz-Mitro-Babel

Murici de sokacaklardi az kalsin. Hicbir plan program yok.

Bıktım yemin ediyorum bıktım.

Geçen baktım son 8 yılda sırf Kasımpaşaya verdiğimiz bonservis 23 milyon euroymuş. Sonra para yok battık ettik. 5 Tarığa gidiyor,4.5 Emreye gidiyor,3.5 Denize gidiyor,8 Amrabata gidiyor,13 Diagneye gidiyor sonra batıyoruz.

Müstehak.. Aranızda orta seviye geliri olupta Gs Store gidip alışveriş yapıyosanız yazıklar olsun,gidin 250 tl forma yerine gram altın al bi yere koy daha mantıklı

Deniz Türüç gelen pası zar zor kontrol eder, topu tutarsa ya birkaç kere dürtüp topu geri verir, ya da biraz katedip sola çekip orta açamıyorsa geri verir. Her türlü ya kaybeder, ya geri verir ya da orta açar. En son bir kere daha izliyim diye Kayseri Kasımpaşa full maç açtım, dayanamadım kapadım. Fofanalar, Varelalar, Bifoumalar Türk olsa yüzüne bakılmaz. Aynı şekilde Sinanı koy o da 3 gol 5 asist yapar Kayseride.

Türk ve ligdeki futbolculara biz kadar para bayılan başka salak yoktur. Lan şu Tolga ciğerci malını bile 3 milyon euroya transfer ettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt