Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 senedir şampiyon olan takımız. Şampiyonlar Ligi’ne gideceğiz. İlgilendiğimiz oyuncular Kayseri’nin çöpü Türüç, 19 yaşında jübilesini yapmış Emre Mor, 38 yaşındaki Topal. Adem’i Şener’i saymıyorum bile.
Tam bir skandal. Kusura bakmayın.
bunları konuştugum zaman negatif konuşmuş oluyorum :D

Tam çöpler sözleşmesi bitti kurtulduk diye sevinirken daha beter çöpler geliyor kulübe değişilmez kural oldu apo ve hoca aldiriyorsa bu oyuncuları ağır elestiririm adem büyük şener falan nedir birde deniz turuc çıktı ahmet ve omer çöpleri de cabası birde bursa da ertugrul çöpü de yolda

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 senedir şampiyon olan takımız. Şampiyonlar Ligi’ne gideceğiz. İlgilendiğimiz oyuncular Kayseri’nin çöpü Türüç, 19 yaşında jübilesini yapmış Emre Mor, 38 yaşındaki Topal. Adem’i Şener’i saymıyorum bile.
Tam bir skandal. Kusura bakmayın.
ne güzel hic kimsenin tanimadigi oyunculari aliyorlar iste. skot ekibi muazzam calisiyor. nazar degmesin. daha önce kimsenin aklina gelmeyen isimlerdir...

bir sonraki hamle herhalde fenerden alper potuk falan olur. bonservisini aldigi anda hemen transfer ederler

Lan şu transfer döneminin umulmayan bariyerleri bi kezde türk futbolcular için çıksın karşımıza. Ne hikmetse bunlarda hiç bariyer olmuyor

Falcao Wanyama cog hoştir; ama Banega

fako-nun-giydigi-sekilli-mekilli-tisort_1658805.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt