Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunları konuştugum zaman negatif konuşmuş oluyorum2 senedir şampiyon olan takımız. Şampiyonlar Ligi’ne gideceğiz. İlgilendiğimiz oyuncular Kayseri’nin çöpü Türüç, 19 yaşında jübilesini yapmış Emre Mor, 38 yaşındaki Topal. Adem’i Şener’i saymıyorum bile.
Tam bir skandal. Kusura bakmayın.
feghouliyi sattın mıSezona boyle baslarsak kimse sasirmasin, olur mu olur
Muslera
Mariano-Luyi-Marcao-Naga
Donk-Seri-Belhanda
Deniz-Mitro-Babel
Auba-Laca-Pepe muthis 1 hucum hatti
ne güzel hic kimsenin tanimadigi oyunculari aliyorlar iste. skot ekibi muazzam calisiyor. nazar degmesin. daha önce kimsenin aklina gelmeyen isimlerdir...2 senedir şampiyon olan takımız. Şampiyonlar Ligi’ne gideceğiz. İlgilendiğimiz oyuncular Kayseri’nin çöpü Türüç, 19 yaşında jübilesini yapmış Emre Mor, 38 yaşındaki Topal. Adem’i Şener’i saymıyorum bile.
Tam bir skandal. Kusura bakmayın.
Senin için söylemiyorum da olumsuz bişey olunca forum damlayıp sürekli yazan transfer açıklayınca ortadan kaybolan tipler var. Direk belli oluyorlar zaten. Eğer onlardan biriysen konuşma bence de.bunları konuştugum zaman negatif konuşmuş oluyorum![]()
onlardan olsaydım sana neden böyle bir şey yaziyımSenin için söylemiyorum da olumsuz bişey olunca forum damlayıp sürekli yazan transfer açıklayınca ortadan kaybolan tipler var. Direk belli oluyorlar zaten. Eğer onlardan biriysen konuşma bence de.
Haldun Domaç dün fb‘ye cok yakin demisti. Muriqi transferinde de aynisini söylemisti fb anlasti. Ins bize yine calim atarlar. Kesin ellerinde patlayacak bu ayni Ekici, Potuk, Ozan vs gibi.Keşke fb araya girse de bize transfer çalımı atsa
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seni özellikle takip edicem. Falcao açıklandığında burda sevinç gösterileri yapacaksın. Ortadan kaybolmak yok.onlardan olsaydım sana neden böyle bir şey yaziyım![]()