- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Paralel Evrendeki tüm transfer gelişmeleri
bioda bu yazıyor. başka bir evren için herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 hazırlık maçında jimmy nin yarısı kadar oynamış bir alt yapı oyuncusu gördün mü kardeş? Her yıl alt yapıdan 10 isim yazılır 1 tanesi tutmaz. Zaten ozan gibi tutsa ihya oluruz.Mariano ve Linnes varken şener gereksiz. Selçuk zaten futbolu bırakmış. Adem ile jimmy kadar oynayacak altyapı oyuncumuz yoksa altyapıyı kapatalım
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ozoru ne için gönderiyorsun kalitesiz mi olarak gördün yoksa gelişmesi için mi ?Banega, Falcao, Onyekuru ve Nainggolan gelmeli
Belhanda,Diagne , Ozornwafor ve Mitroglou gitmeli.
Yabancı sayısı için mecbur gidecekOzoru ne için gönderiyorsun kalitesiz mi olarak gördün yoksa gelişmesi için mi ?
Kaç yabancımız var kaçtane olması gerekiyordu ?Yabancı sayısı için mecbur gidecek
Götüm götüm ortasaha arıyoruz, Adem'e vereceğimiz şansı Salih Uçan'a verebilirdikYerli kimi alabilirdik mesala? Taylan kaan filan mi?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adem transferi skandaldırGötüm götüm ortasaha arıyoruz, Adem'e vereceğimiz şansı Salih Uçan'a verebilirdik
14 yabancımız var şu an yabancı alma hakkımız yokKaç yabancımız var kaçtane olması gerekiyordu ?